12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialGALERIE FOTO. Cele mai reușite ținute de la OSCAR 2015

GALERIE FOTO. Cele mai reușite ținute de la OSCAR 2015

Femeile nominalizate la premiile Oscar s-au prezentat la eveniment în diferite creații ale unor designeri celebri. Publicația Vanity Fair a făcut un clasament al celor mai reușite apariții pe covorul roșu. Cele mai apreciate rochii au fost semnate de Lanvin, Dior, Oscar de la Renta, Saint Laurent, Ellie Saab, Chanel, Calvin Klein, Thakoon, Ralph & Russo, Versace, Givenchy și Tom Ford.

Vezi și: GALERIE FOTO INEDITĂ. Cum au evoluat în timp ținutele de OSCAR

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile cu cele mai reușite ținute de la Oscar 2015

Câștigătoarea premiului pentru „Cea mai bună actriță în rol principal”, Julianne Moore, a purtat o rochie Chanel, albă. Nominalizată pentru același premiu, Reese Witherspoon s-a prezentat pe covorul roșu într-o rochie albă, cu detaii negre, realizată de Tom Ford.

De asemenea, nominalizată pentru același trofeu, Marion Cotillard a purtat o rochie albă, cu trenă, creată de Christian Dior Couture. Contracandidata Rosamund Pike a purtat o rochie roșie, Givenchy.

Intrate în competiția pentru premiul „Cea mai bună actriţă în rol secundar”, Meryl Streep a ales o ținută office, în alb și negru, creată de Lanvin, iar Emma Stone a ales o rochie aurie, creată de Ellie Saab.

Chiar dacă nu au fost nominalizate în acest an, actrițele Sienna Miller și Dakota Johnson au fost apreciate pentru aparițiile de pe covorul roșu. Miller s-a prezentat la gală într-o rochie neagră, semnată de Oscar de la Renta, în timp ce Johansson a optat pentru o rochie lungă, verde, creată de Atelier Versace.

Citește și: Oscar 2015. Meryl Streep și Jennifer Lopez, ridicate de pe scaune de un discurs

De asemenea, Dakota Johnson a fost apreciată pentru apariția într-o rochie lungă, roșie, cu o bretea argintie, realizată de Saint Laurent.

Actrița Anna Kendrick a purtat o rochie de culoarea piersicii, creată de Thakoon, iar Lupita Nyong'o a optat pentru o creație Calvin Klein Collection, de culoare albă.

O notă excentrică a fost adusă la gală de Jennifer Lopez, care a ales o rochie voluminoasă, într-o nuanță de bej, realizată de Elie Saab.

Spre deosebire de Lopez, Margot Robbie a ales o rochie Saint Laurent, neagră și vaporoasă, cu mâneci transparente.

Gwyneth Paltrow a purtat o rochie lungă, cu un umăr, creată de Ralph & Russo Couture.

Citește și: OSCAR 2015. LISTA COMPLETĂ a CÂŞTIGĂTORILOR la Premiile OSCAR. ”Birdman”, cel mai bun film

Deși a câștigat premiul „Cea mai bună actriţă în rol secundar”, pentru rolul din filmul „Boyhood”, Patricia Arquette nu a fost inclusă în lista celor mai bine îmbrăcate actrițe.

Cea de-a 87-a gală de decernare a premiilor OSCAR s-a desfășurat în noaptea de duminică spre luni, la Los Angeles. Premiul pentru „Cel mai bun film” a fost câștigat de „Birdman”.

Cele mai citite

Inteligența artificială, limitată în alegerile din România. Tot prostia naturală va dicta rezultatele

IlustrațieȘ Marian Avramescu Mulți politicieni și analiști sunt îngrijorați de modul în care inteligența artificială s-ar putea implica în campaniile electorale din acest an,...

ANAF a publicat „Lista albă” pentru primul trimestru din 2024

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat „lista albă" a persoanelor juridice care au declarat şi au achitat la scadenţă obligaţiile fiscale de plată şi...

Accident rutier pe DN19A, în Satu Mare. Patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane, doi copii şi doi adulţi, au fost transportate la spital în urma unui accident rutier produs joi pe DN 19A, în zona...
Ultima oră
Pe aceeași temă