10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Săptămâna Modei de la Milano: Cum arată cea mai nouă colecție...

FOTO. Săptămâna Modei de la Milano: Cum arată cea mai nouă colecție Armani

Renumitul designer în vârstă de 80 de ani, Giorgio Armani, a prezentat o nouă colecție de primăvară/vară, la Săptămâna Modei de la Milano. Colecția cuprinde ținute elegante pentru petreceri, cine romantice sau piese de teatru, informează The Guardian.

Vezi și: FOTO. Casa de modă Dolce & Gabbana, omagiu pentru mame, la Săptămâna Modei de la Milano

Pantalonii personalizați din mătase, decupați deasupra gleznei, au dominat întreaga prezentare. Designerul a combinat pantalonii cu sacouri elegante în diverse culori.

Pe pasarelă au defilat și modele îmbrăcate în rochii lejere, în nuanțe de lila, roz și gri. Toate piesele au fost decorate cu mărgele și cu fire strălucitoare.

Accesoriile purtate de modele au fost genți mari, în care ar putea încăpea orice ar fi necesar pentru o seară petrecută la un eveniment, dar și șaluri lungi.

Vezi și: GALERIE FOTO. Personajele „Looney Tunes”, vedetele colecţiei de toamnă Moschino

Culorile predominante ale colecției au fost stinse, de la gri la verde pal. Însă, la piesele în aceste culori au fost adăugate sacouri roz, mov sau alb perlat.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile cu ținutele strălucitoare de seară Armani, prezentate la Săptămâna Modei de la Milano

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă