21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialReduceri de 70% la bijuterii, de Black Friday

Reduceri de 70% la bijuterii, de Black Friday

Mii de clienți au profitat anul trecut în perioadă Black Friday de o asemenea ofertă și și-au cumpărat cadouri bijuterii pentru sfântul Andrei, pentru Moș Nicolae, chiar și cadouri pentru Crăciun. 
  
Pentru sărbătorile de iarnă am pregătit o colecție impresionantă de bijuterii fine și prețioase care vor bucură privirea prin strălucirea lor. Oriunde în lume te-ai află, poți achita online cu cardul și coletul va ajunge rapid la destinatarul din România.

Oferă persoanelor speciale din viață ta flori nemuritoare din argint, spune încă odată "€œTE IUBESC ȘI MI-E DOR DE TINE” oferind cadou un pandantiv în formă de inimă. 

Fiecare femeie se bucură nespus de mult de o pereche nouă de cercei și niciodată nu este în plus încă o brățara pe mână. 

Răsfață-ți sufletul în paradisul eleganței și alege-ți de Black Friday o bijuterie nouă din argint cu pietre semiprețioase. Grăbește-te să cumperi mici atenții splendide pentru cei dragi la prețuri speciale! Stocul este limitat! 

Perioada de reduceri impresionante pana la 70% la bijuterii va dura la Silverzone.ro din 17 noiembrie pana pe 1 decembrie.

Cele mai citite

Bayer Leverkusen, singura echipă din istoria Bundesligii care încheie sezonul neînvinsă

Bayer Leverkusen, campioana în premieră a Bundesligii, a devenit prima echipă din istoria campionatului de fotbal al Germaniei care încheie un sezon fără nicio...

Declarația unică 2024: Schimbări în taxarea veniturilor extrasalariale

Veniturile din activități independente trebuie declarate până pe 27 în Declarația unică 2024. Cei care completează formularul, pot dona până la 3,5% din impozitul...

VIDEO. “Țeapa” luată de Cristina Cioran. Cum a pierdut 100.000 de euro

Cristina Cioran, actriță și vedetă TV, a dezvăluit recent o experiență financiară dureroasă, în care a pierdut toți banii pe care îi economisise pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă