10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialVeste proastă pentru fanii cântăreței Shania Twain

Veste proastă pentru fanii cântăreței Shania Twain

Celebra interpretă și compozitoare de muzică pop-country, Shania Twain, va face un ultim turneu muzical la sfârșitul anului 2015, informează contactmusic.com.

Citește și: Ce dramă a trăit actorul Jamie Foxx în copilărie

După 11 ani, cântăreața va susține o serie nouă de concerte în cadrul turneului muzical „Rock This Country Tour”. Însă, acest turneu va fi și ultimul pe care îl va susține artista, în vârstă de 49 de ani.

„Turneul va semăna cu momentul de după o petrecere grandioasă. Vreau să îmi închei cariera cu un <<bum>>”, a spus Shania Twain.

Cu toate acestea, turneul nu va marca și finalul carierei muzicale a cântăreței. Twain a anunțat că lucrează la un album muzical, care va apărea după ziua de naștere a interpretei, născută în 28 august.

„Vreau să apară când împlinesc 50 de ani”, a spus interpreta.

Citește și: Primul rol al lui Jamie Dornan după „Fifty Shades of Grey”

Turneul va începe în Seattle, în 5 iunie și se va desfășura în 48 de orașe din Statele Unite ale Americii, dar și în orașul natal al cântăreței canadiene, Windsor.

Shania Twain și-a început cariera muzicală la vârsta de 13 ani. De-a lungul timpului, interpreta a primit cinci premii Grammy și 27 premii BMI. Albumele ei s-au vândut în peste 65 de milioane de exemplare, dintre care 48 de milioane numai în Statele Unite ale Americii.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă