19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuMesajul EMOŢIONANT pe care l-au postat fiicele lui Gabriel Cotabiţă pe Facebook...

Mesajul EMOŢIONANT pe care l-au postat fiicele lui Gabriel Cotabiţă pe Facebook în urmă cu doar câteva momente

Cele trei fiice ale interpretului Gabriel Cotabiţă, Aela, Milena şi Eliza, au scris, joi, pe reţeaua de socializare Facebook că sunt încrezătoare în voinţa şi puterea tatălui lor de a se recupera.

„Tata demonstrează în fiecare zi cât de puternic și ambițios este și reușește să uimească atât echipa medicală cât și pe noi cu progresele pe care le face. Am depășit o etapă în acest drum.Ne concentrăm acum pe partea de recuperare specifică în astfel de cazuri și suntem încrezătoare atât în voința și forța tatei cât și în expertiza echipei medicale a Spitalului Floreasca”, a scris Aela Cotabiţă pe pagina ei de Facebook.

Citeşte şi: Anunţ OFICIAL de la Spitalul Floreasca: Gabriel Cotabiţă este CONŞTIENT!

Totuşi, fiica artistului a spus că procesul de recuperare este de lungă durată şi că este important să se păstreze discreţia.

„Este un proces firesc însă de durată, în care sunt cu atât mai importante liniștea, discreția și gândurile bune acordate în primul rând tatei”, a mai scris fiica lui Cotabiţă.

Fiicele artistului şi-au exprimat recunoştinţa faţă de mesajele de susţinere pe care le-au primit de la fanii cântăreţului.

„Cuvintele sunt de prisos atunci când vine vorba de recunoștința pe care o simțim față de toti cei care ne susțin. Vă mulțumim”, a mai scris Aela Cotabiţă.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu fiicele lui Gabriel Cotabiţă şi cu mesajul pe care l-au postat pe Facebook. 

După aproape o lună de zile, cântăreţul Gabriel Cotabiţă a ieșit astăzi din comă, au anunțat reprezentanții Spitalului de Urgență Floreasca din București, precizând că ”momentele de cooperare alternează cu perioade de confuzie”.

 

Cele mai citite

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....
Ultima oră
Pe aceeași temă