14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuMichael Schumacher îşi continuă recuperarea la domiciliu. Este îngrijit de 15 specialiști

Michael Schumacher îşi continuă recuperarea la domiciliu. Este îngrijit de 15 specialiști

Michael Schumacher, fostul pilot de Formula 1, care îşi continuă recuperarea la domiciliu după ce a fost externat din spitalul din Lausanne, este îngrijit la reşedinţa sa din Gland de o echipă formată din 15 specialişti, informează publicaţia Bild am Sonntag, citată de cotidianul As, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, reşedinţa fostului sportiv s-a transformat într-un fel de clinică de recuperare, în care Schumacher se află sub atenta îngrijire a unei echipe formate din medici, asistente şi diverşi terapeuţi.

Citește și: Michael Schumacher A FOST EXTERNAT. Fostul pilot va fi tratat în continuare la domiciliu

Michael Schumacher a fost externat, la începutul acestei săptămâni, din spitalul de la Lausanne, el fiind tratat acum la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

"Recuperarea lui Michael va continua acasă. În ultimele săptămâni şi luni, el a făcut progrese având în vedere gravitatea rănilor sale, dar mai este de parcurs un drum lung şi dificil", a anunţat, marţi, familia lui Schumacher.

Citește și: Un suspect în cadul furtului dosarului medical al lui Michael SCHUMACHER s-a SPÂNZURAT în închisoare

La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne. În unitatea respectivă, pentru Michael Schumacher a început o fază de neuroreabilitare care poate dura între trei luni şi doi ani.

Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...
Ultima oră
Pe aceeași temă