17.3 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviu6 dintre cele mai inteligente celebrități de la Hollywood

6 dintre cele mai inteligente celebrități de la Hollywood

Actorii și actrițele de la Hollywood s-au făcut cunoscuți în lumea întreagă, datorită talentului pe care îl au, dar bineînțeles că și aspectul fizic i-au ajutat pe majoritatea dintre ei.

Când vorbim sau ne gândim la vedetele de la Hollywood, ne vin în minte imagini perfecte cu aceștia, filme foarte bune sau mai puțin bune în care au jucat, ținute extravagante și bârfe, dar nu prea ne gândim la aspectul intelectual.

Știai că printre vedetele de la Hollywood se număra câteva care au o inteligență ieșită din comun sau că unii au terminat studiile la universități de renume?

Uite câteva dintre cele mai inteligențe celebrități de la Hollywood:

1. Jodie Foster

A absolvit Liceul Francez din Los Angeles, urmând să își ia și exmaneul de licență la Yale, în 1985 și a avut prima nominalizare la Academy Award la vârstă de numai 13 ani.

2. David Duchovny

Și-a luat diploma de licență de la Princeton, iar cea de master de la Yale. În 1995, Duchovny a participat la un joc de inteligență, "Celebrity Jeopardy” și a câștigat 25.000 de dolari, pentru o acțiune caritabilă din cadrul UNICEF.

3. Lisa Kudrow

Actrița pe care o știm din serialul “Friends”, unde avea un rol de fată mai "prostuţă” , în viață reală ea s-a făcut chiar neurolog, lucrând timp de 8 ani în domeniu, mergând pe urmele tatălui.

4. Hedy Lamarr

Una dintre cele mai frumoase actrițe din perioadă “Golden Age”, Lamarr a fost și inginer și matematician. Nu te-ai fi așteptat la asta, nu-i așa?

5. Dolph Lundgren

Chiar dacă are roluri mai puțin cunoscute, Dolph vorbește 5 limbi, a fost acceptat pentru o bursă la MIT și are un master în ingineria chimică.

6. Kal Penn

În 2009, Kal Penn a devenit director asociat la Casa Albă în departamentul de angajament public.  

Cele mai citite

Exclusiv: Analistul Adrian Negrescu, despre legea evaziunii fiscale: ,,Statul reușește să obțină doar 1-2% din prejudiciile din dosarele penale”

Legea evaziunii fiscale, cunoscută ca legea Ciucă-Ciolacu, împarte românii în tabere și anume cei care văd această măsură ca fiind una utilă în lipsă...

Daniel Nicodim, viceprimar Ploiești: Legea care a declarat 10 Mai ca Ziua Independenței Naționale a îndreptat o gravă mistificare istorică

Primăria municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești au organizat ceremoniile dedicate Zilei Independenței Naționale a României, care s-au desfășurat la Monumentul Vânătorilor, primul monument din...

Poliția a aplicat amenzi, după ce mai mulți nuntași au blocat o intersecție

Poliția din județul Teleorman a intervenit prompt în urma unui incident în localitatea Buzescu, unde circulația a fost blocată de nuntași, generând disconfort și...
Ultima oră
Pe aceeași temă