28.9 C
București
miercuri, 5 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO: Actori care au murit în timpul filmărilor

FOTO: Actori care au murit în timpul filmărilor

Producţia unui film şi platourile de filmare sunt martorii multor peripeţii, iubiri, aventuri sau din păcate, a unor decese. Cauzele tragediilor pot fi numeroase, de la cascadorii periculoase până la boli cronice. Cert este că în ciuda tuturor aparenţelor, meseria de actor este riscantă şi în unele cazuri, imprevizibilă.

1. Vic Morrow

În timpul filmărilor „Twilight Zone: The Movie”, Morrow a suferit un accident pe platoul de filmare, în Iulie 1982, împreună cu doi copii actori, Myca Dinh Le şi Renee Chen. În scenariul filmului, era consemnat folosirea unui elicopter şi a unor elemente pirotehnice. O combinaţie fatală, de altfel. În timpul unei scene în care Morrow era atacat de soldaţii americani din Vietnam, pirotehnicele au explodat, decapitându-l pe Morrow şi cauzându-le moartea celor doi copii. În ciuda celor întâmplate, filmul a fost lansat în Iunie 1983.

2. Brandon Lee

Cariera lui Brandon Lee, în filmul „The Crow” s-a terminat odată cu un accident fatal. În scena de final, acesta ar fi trebuit să fie împuşcat cu o armă încărcată cu „gloanţe oarbe” dar din păcate, pe ţeava pistolului mai era un fragment dintr-un glonţ real. Împuşcătura l-a rănit mortal pe Lee. În mod paradoxal, scena pe care o filma Lee, era chiar decesul personajului pe care îl juca, Eric Draven.

3. Oliver Reed – Gladiatorul

Oliver Reed avea o reputaţie de care nu era foarte mândru şi anume o reputaţie de alcoolist şi afemeiat. În noaptea în care a murit, a fost văzut într-un bar în care a decedat datorând 900$ barmanului. La momentul respectiv, el filma pentru „Gladiatorul”, rolul personajului Proximo.

4. Steve Irwin

Pe Steve Irwin îl cunoşti din emisiunile sale celebre „Crocodile Hunter”. Cunoscut ca un aventurier australian, acesta a fost omorât de o pisică de mare, pe 4 septembrie, 2006. În timpul filmărilor „Ocean’s Deadliest”, un documentar despre cele mai periculoase animale din adâncurile oceanului, Steve şi cameramanul său filmau o pisică de mare, care s-a năpustit asupra lui Irwin şi l-a înţepat mortal de mai multe ori în zona pieptului În ciuda eforturilor depuse de echipaj pentru a-l salva pe australian, acesta a decedat. 

Cele mai citite

O autoutilitară și un autotren au fost mistuite de flăcări în PTF Giurgiu-Ruse

O autoutilitară şi un autotren au ars marţi seară în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, din cauza unui scurtcircuit, conform agerpres.ro. ' ISU Giurgiu...

Încă o țară europeană recunoaște statul Palestina

Parlamentul Sloveniei a votat un decret de recunoaştere a statului Palestina, prin decizia în forţă a coaliţiei de guvernământ care a respins o moţiune...

O cisternă încărcată cu benzină şi un autoturism s-au ciocnit, pe DN 2B

O cisternă încărcată cu benzină şi un autoturism s-au ciocnit, miercuri, pe DN 2B, în judeţul Brăila, iar apoi ambele vehicule au luat foc....
Ultima oră
Pe aceeași temă