15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuActorul Al Pacino a făcut dezvăluiri despre experienţele sale cu depresia

Actorul Al Pacino a făcut dezvăluiri despre experienţele sale cu depresia

Actorul Al Pacino a făcut dezvăluiri despre experienţele sale cu depresia la o conferinţă de presă la Festivalul de Film de la Veneţia, relatează Mediafax.

Cel mai nou rol principal al lui Pacino este în filmul "The Humbling" al lui Barry Levinson, unde interpretează un bărbat cu tendinţe suicidare. Actorul mai are un al doilea rol similar, unul secundar în filmul "Manglehorn" – un lăcătuş singuratic a cărui inabilitate de a trece peste o dragoste pierdută îl împiedică să meargă mai departe cu viaţa lui.

La o conferinţă de presă ţinută sâmbăta trecută pentru "The Humbling", Pacino a fost întrebat dacă a împărtăşit vreodată starea de depresie a celor două personaje pe care le interpretează, scrie The Hollywood Reporter.

"Din fericire, aş putea fi deprimat şi să nu ştiu despre asta", a răspuns actorul pe un ton destins. "Nu văd cum aş putea să nu fiu deprimat câteodată, dar nu sunt conştient de asta."

"Cum decurge? Spui că eşti deprimat? Viaţa ne cam copleşeşte", a continuat el. "Unele lucruri te întristează. În principiu ai vrea să fii puţin mai fericit uneori. Dar 'deprimat' pare de atât de rău augur. E de fapt în fiecare dintre noi. Ne regăsim cu toţii în asta".

"Oamenii cad în depresie şi e foarte trist şi înfiorător. Am simţit ceva asemănător câteodată, dar nimic atât de grav. Mă simt scutit şi sunt norocos."

Familiaritatea cu emoţiile din spatele depresiei i-au permis lui Al Pacino să accepte cele două roluri. "Ce cauţi tu sunt asemănări între tine şi personaj. Înţeleg depresia şi e parte din ce facem"

Actorul a mărturisit şi ce îl face să fie cel mai fericit: "Am trei copii. Aceasta a fost o adevărată sursă de bucurie pentru mine, plus prietenii pe care i-am avut alătui, oamenii pe care i-am cunoscut de-a lungul anilor, relaţiile pe care le-am avut. Totul a contribuit la călătoria uimitoare de până acum. Simt că sunt ok."

Cele mai citite

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!

Indiferent de domeniul de activitate, în afaceri, igiena și siguranța nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Există anumite situații în care acest aspect...

Încă o dronă în apropierea bazei de la Kogălniceanu, după cele trei drone de acum două zile

Forțele Aeriene Române au identificat o dronă în zbor, în apropierea aeroportului civil și a Bazei Aeriene 57 din localitatea Mihail Kogălniceanu (județul Constanța). "Miercuri,...
Ultima oră
Pe aceeași temă