6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuActorul american Vin Diesel a flirtat cu o jurnalistă braziliană în timpul...

Actorul american Vin Diesel a flirtat cu o jurnalistă braziliană în timpul unui interviu. Cum a răspuns fata

Actorul american Vin Diesel, unul dintre starurile francizei ”Furios şi iute”, a generat numeroase controverse, după ce a flirtat cu o jurnalistă braziliană, Carol Moreira, în timpul unui interviu, informează contactmusic.com citat sâmbătă de News.ro.

Pe parcursul interviului, starul de la Hollywood a complimentat-o de mai multe ori pe vedeta platformei YouTube pentru aspectul ei fizic şi a invitat-o la o cină romantică.

Vin Diesel, în vârstă de 49 de ani, a acordat acel interviu pentru a-şi promova cel mai recent film, ”xXx: The Return of Xander Cage”, ce va fi lansat pe marile ecrane în ianuarie 2017.

În timpul interviului, ce a avut o durată de aproximativ 10 minute, Vin Diesel a întrerupt-o de mai multe ori pe Carol Moreira, în timp ce jurnalista braziliană îi adresa întrebări despre cariera lui.

”Dumnezeule, eşti atât de frumoasă! E atât de frumoasă, băieţi, nu-i aşa? Cum aş putea să dau acest interviu, priviţi cum arată această femeie! Vorbeşte cu mine, draga mea!”, a spus starul hollywoodian, în momentul în care jurnalista îl invitase să vorbească despre modul în care Tom Hanks l-a ajutat la începutul carierei sale de la Hollywood.

Carol Moreira, vizibil jenată, a încercat să readucă discuţia la un nivel profesional, însă actorul i-a ignorat încă o dată întrebarea, rugând-o să îi spună povestea vieţii ei. 

”Spune-mi povestea ta, hai să plecăm de aici, hai să luăm masa împreună!”, a spus Vin Diesel.

”A început să îmi facă complimente, la mijlocul interviului. Mi-a spus că eram drăguţă, apoi a întrerupt interviul de trei ori pentru a-mi vorbi despre cât de frumoasă sunt eu”, a relatat jurnalista braziliană.

”Am râs, dar mă simţeam complet inconfortabil. Nu prea ştiam ce trebuia să fac. Am râs pentru că era o situaţie foarte delicată. Nu mi-a plăcut. În acel moment nu am ştiut cum să reacţionez, dar pe înregistrare s-a văzut că nu mă simţeam confortabil. Nu a fost deloc amabil din partea lui că mi-a întrerupt şirul întrebărilor”, a adăugat ea.

În cele din urmă, Carol Moreira a reuşit să îl liniştească pe actor, adresându-i o întrebare despre viitorul francizei ”Furios şi iute”.

Cu toate acestea, la finalul interviului, Vin Diesel ”a recidivat”: ”Te iubesc. O iubesc, băieţi, e atât de al dracului de sexy. Nu mai pot să acord acest interviu, priviţi cât e de frumoasă!”.

Agentul de presă al actorului nu a făcut deocamdată nicio declaraţie despre acest incident.

Vin Diesel are de la începutul anilor 2000 o relaţie cu modelul mexican Paloma Jimenez. Cei doi au împreună trei copii – Hania Riley, născută în aprilie 2008, Vincent Sinclair, născut în 2010, şi Pauline, născută în martie 2015.

Mark Sinclair, cunoscut drept Vin Diesel, este actor şi producător de film. S-a născut pe 18 iulie 1967, în California. Este cunoscut pentru rolurile din franciza ”Furios şi iute”, filme care au avut un răsunător succes de casă şi pentru care a primit mai multe premii. Vin Diesel a primit o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood, pe 26 august 2013.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă