12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCharlie Sheen, dezvăluire ŞOCANTĂ: Actorul are HIV

Charlie Sheen, dezvăluire ŞOCANTĂ: Actorul are HIV

Actorul american Charlie Sheen ar mărturisi că este seropozitiv într-un interviu acordat NBC, a informat luni postul de televiziune, relatează AFP, citată de Agerpres. 

NBC nu a dat detalii despre ceea ce va declara actorul, care s-a confruntat cu probleme grave cu alcoolul și drogurile, în cadrul emisiunii ‘Today’ difuzate marți. Numeroase mass-media specializate în știri despre celebrități au subliniat totuși că el va dezvălui că este seropozitiv.

Potrivit site-ului TMZ, actorul care a fost concediat în 2011 de la sitcomul de succes ‘Doi bărbați și jumătate’ din cauza comportamentului său violent și imprevizibil, va declara, ca urmare a numeroaselor amenințări ale fostelor sale partenere, că este purtător al virusului HIV.

Potrivit TMZ, actorul în vârstă de 50 de ani a aflat de un că este purtător al virusului, dar a păstrat secretul pe care l-a împărtășit însă unor prieteni care au lăsat să se scurgă informația.

“Acest lucru a determinat multe foste partenere ale lui Charlie să-l contacteze și să-l amenințe că îl vor da în judecată, având în vedere că nu știa că acesta este purtător de HIV în momentul în care se întâlneau cu el”, relatează TMZ.

“Sursele noastre arată că Charlie a pus deja capăt acestor litigii în schimbul unor compensații financiare pentru care a obținut acorduri de confidențialitate”, subliniază site-ul.

Potrivit unui alt site dedicat vedetelor, Access Hollywood, fosta soție a lui Sheen, Denise Richards, cu care are două fete, știa de mult timp că actorul este seropozitiv. Potrivit site-ului, actorul ar fi contractat virusul după divorțul cuplului în 2006.

 

 

 

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă