15.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuActorul Gary Oldman divorţează pentru a patra oară. Care este motivul

Actorul Gary Oldman divorţează pentru a patra oară. Care este motivul

Actorul Gary Oldman divorţează după şapte ani de mariaj de cântăreaţa Alexandra Edenborough, aceasta fiind a patra căsnicie a actorului englez, informează Mediafax.

Actele de divorț au fost depuse de cântăreaţa Alexandra Edenborough, iar motivele invocate sunt "diferenţe ireconciliabile", potrivit contactmusic.com. 

Cei doi nu au copii împreună, dar cântăreața a cerut ca actorul să îi plătească pensie alimentară, precum şi onorariile avocatului său.

Actorul Gary Oldman, în vârstă de 56 de ani, și cântăreaţa Alexandra Edenborough, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit  în seara de Anul Nou din 2008.

Gary Oldman s-a căsătorit prima dată cu actriţa britanică Lesley Manville în 1987, dar cei doi s-au despărţit la puţin timp după naşterea fiului lor, Alfie, în 1989.

În 1990, actorul britanic s-a căsătorit cu Uma Thurman, dar mariajul a durat doar doi ani.

Gary Oldman s-a căsătorit din nou în 1997 cu Donya Fiorentino, de care a divorţat în 2001. După un proces care a atras interesul publicului, actorul a obţinut custodia celor doi copii, Gulliver şi Charlie, pe care îi are cu Fiorentino.

După ce a fost singur câţiva ani, actorul britanic părea să fie ferict în cel de-al patrulea mariaj al său. În februarie 2014, Oldman a recunoscut într-un interviu pentru ziarul britanic The Independent că viaţa de om căsătorit nu i se potrivea în tinereţe.

"Dar nu sunt mândru să spun asta. Am încercat de câteva ori, deci probabil că am învăţat ceva din primele trei. Repetiţia e mama învăţăturii, nu aşa se spune? Nu mă mândresc că am ajuns la a patra căsnicie, dar asta e cea bună. Sper că e şi ultima", a spus Oldman în urmă cu aproape un an.

Gary Oldman a fost remarcat ca actor în urma prestaţiei sale din "Sid &Nancy" (1986), când a jucat rolul liderului trupei punk Sex Pistols, Syd Vicious. Actorul a mai interpretat roluri precum Lee Harvey Oswald, în "JFK", contele Dracula, în "Dracula", şi naşul lui Harry Potter, Sirius Black, în seria de filme realizate după cărţile scrise de J. K. Rowling. De asemenea, Gary Oldman a jucat în trilogia "Batman" regizată de Christopher Nolan ("Batman: Începuturi", "Cavalerul negru" şi "Cavalerul negru: Legenda renaşte"). În ultimii ani, actorul britanic a putut fi văzut pe marile ecrane în filmele "Cartea lui Eli", "Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea a II-a" şi "Un spion care ştia prea multe". Deşi este cunoscut în industria cinematografică în special în calitate de actor, Gary Oldman s-a remarcat şi în calitate de regizor al filmului "Nil my Mouth" (1997), realizat pe baza unui scenariu propriu.

Cele mai citite

ANCOM: Veniturile raportate de sectorul telecom din România au stagnat la 3,4 miliarde de euro, în 2023

Numărul utilizatorilor de Internet fix care au ales servicii prin fibră optică a ajuns la cinci milioane, la finele anului 2023, în creştere cu...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Rezultatele Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 din 19 mai 2024. Numerele câștigătoare și premiile puse în joc

Duminică, 19 mai 2024, Loteria Română a organizat noi trageri pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40. Rezultate LOTO duminică 19 mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă