12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuActorul Jim Carrey spune că nu se va mai căsători niciodată

Actorul Jim Carrey spune că nu se va mai căsători niciodată

Actorul canadian Jim Carrey, care a fost căsătorit de două ori, spune că nu se va mai căsători "din proprie iniţiativă" pentru a treia oară, chiar dacă va întâlni femeia perfectă, informează Mediafax.

Actorul a fost întrebat în emisiunea prezentată de Howard Stern dacă intenţionează să se căsătorească pentru a treia oară, iar starul hollywoodian a declarat: "Pur şi simplu nu cred că acest lucru ar fi necesar în acest moment. Este (căsătoria) un lucru cu adevărat sacru? Nu ştiu".

Apoi, invitat să spună ce ar face dacă o femeie perfectă ar apărea în viaţa lui, Jim Carrey a răspuns: "Nu pot să spun că aş şti de pe acum cum m-aş simţi dacă aş cunoaşte o persoană care să mă dea gata. Nu pot să alcătuiesc acum, repede, reguli dure pentru viitor, dar nu aş merge din proprie voinţă pe acest drum".

Artistul canadian, în vârstă de 52 de ani, care a avut o relaţie cu actriţa Jenny McCarthy timp de cinci ani, înainte de despărţirea lor din 2010, spune că priveşte cu reticenţă ideea de a se implica din nou într-o relaţie cu o femeie celebră, deoarece acel tip de relaţie i-ar umbri cariera profesională.

"Dacă ai o relaţie cu o femeie care este celebră, devii un fel de obiect de decor vandabil şi acesta este cel mai important aspect pentru tabloide şi reviste. Nu mai contează ceea ce faci în industria filmului. Contează cu cine ai o relaţie, ce faci în acea relaţie şi când te desparţi de acea persoană celebră", a adăugat Jim Carrey.

Canadianul Jim Carrey a devenit cunoscut la începutul anilor '90, datorită rolurilor din filmele "Ace Ventura: detectivu' lu' peşte" şi "Masca". El a devenit primul actor care a primit un salariu de peste 20 de milioane de dolari, în 1996, graţie peliculei "Tipu' de la cablu". Starul canadian s-a remarcat şi în alte comedii cu mare succes de casă, precum "Tăntălăul şi Gogomanul/ Dumb And Dumber", "The Truman Show", "Eu, cu mine şi Irene", "Dumnezeu pentru o zi" şi "Yes Man – Un cuvânt poate schimba totul".

Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...
Ultima oră
Pe aceeași temă