6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuActrița Angelina Jolie și-ar fi pus la punct despărțirea de Brad Pitt...

Actrița Angelina Jolie și-ar fi pus la punct despărțirea de Brad Pitt cu câteva săptămâni înainte să anunțe că va divorța

Actrița Angelina Jolie ar fi închiriat o vilă în Malibu, pentru 95.000 de dolari pe lună, cu mai trei  săptămâni înainte să depună cererea de divorț, au declarat surse, în exclusivitate, pentru publicația Daily Mail.

În imaginile publicate de jurnaliștii britanici se poate observa o vilă luxoasă, aflată în apropierea oceanului și cu o curte ascunsă de privirile curioșilor, datorită multitudinii de copaci. Cu o suprafață de peste 1.300 de metri pătrați, vila are cinci dormitoare, cinci băi și valorează aproximativ 12 milioane de dolari.

Astfel, Angelina Jolie și copiii ei – Maddox (15 ani), Pax (12 ani), Zahara (11 ani), Shiloh (10 ano) și gemenii Vivienne și Knox (opt ani) vor avea ca vecini mai mulți actori, precum Owen Wilson, Anthony Hopkins, Julia Roberts, Sean Penn și Matthew McConaughey.

Sursele citate de Daily Mail precizează că noua locuință a actriței seamănă, mai degrabă, cu o fortăreață. Astfel, ea a amplasat mai mulți bodyguarzi la intrarea principală a proprietății pe care este amplasată vila. De exemplu, vineri, jurnaliștii au surprins un angajat de la securitate care făcea verificări asupra unei mașini care se afla în zonă.


CITEȘTE ȘI: FOTO. Brad Pitt este “furios” că Angelina vrea să-i ia copiii şi-l acuză de abuz de alcool şi marihuana. Unii spun, însă, că Jolie divorţează din gelozie


Actrița americană Angelina Jolie i-a cerut divorțul soțului său după doi ani de la căsătorie și 12 ani petrecuți împreună, a anunțat marți AFP.  Ea a cerut custodia copiilor și a solicitat judecătorului să-i permită lui Brad Pitt să-i viziteze. Cu toate acestea, Jolie „nu dorește ca Brad să aibă custodia fizică împărțită” a copiilor, ci doar „custodia legală partajată”.

Brad Pitt și Angelina Jolie au filmat împreună „Mr. and Mrs Smith”, lansat în 2005. După filmare, actorul a divorțat de Jennifer Aniston, cu care se căsătorise în 2000, și i s-a alăturat actriței Angelina Jolie. Cei doi sunt părinții a șase copii, dintre care trei biologici și trei adoptați, proveniți din Asia și din Etiopia. Brad și Angelina s-au căsătorit în anul 2014.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă