11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuActrița Anna Paquin face o declarație surprinzătoare despre bisexualitate

Actrița Anna Paquin face o declarație surprinzătoare despre bisexualitate

Actriţa Anna Paquin, cunoscută datorită serialului "True Blood", a oferit pentru presa internațională o declarație suprinzătoare, în care a susținut că "monogamia şi bisexualitatea nu se exclud reciproc", relatează Mediafax.

Actriţa, care a recunoscut public că este bisexuală, a declarat săptămâna trecută pentru HuffPost Live că sexualitatea ei duală nu îi afectează relaţia monogamă pe care o are cu soţul ei, actorul Stephen Moyer.

"Există persoane care vor merge probabil în mormânt fără să-şi schimbe ideile despre comunitatea LGBT. Asta e problema lor, nu a mea. Şi mai sunt oameni care cred că monogamia şi bisexualitatea se exclud reciproc. Încă o dată: e problema lor, nu a mea", a spus Anna Paquin.

Actrița a spus că îşi doreşte să ajungă să trăiască într-o societate care va considera persoanele din comunitatea LGBT la fel de "normale" şi de "plictisitoare" ca oricare altă persoană din jur, potrivit dailymail.co.uk.

"Motivul pentru care eu simt că este important să vorbim despre aceste lucruri este acesta: cu cât această discuţie va deveni mai normală, mai lumească şi mai plictisitoare, cu atât va fi mai bine pentru toate persoanele din comunitatea noastră ", a declarat vedeta în vârstă de 31 de ani.

Anna Paquin s-a căsătorit cu Stephen Moyer, în vârstă de 44 de ani, în august 2010. Relaţia celor doi actori a început în 2007 în timpul filmărilor pentru episodul-pilot al serialului "True Blood".

Anna Paquin a anunţat în mod public că este bisexuală în 2010, cu câteva luni înainte de căsătoria cu Moyer. Actorii au împreună doi copii, gemenii dizigoţi Charlie şi Poppy, care s-au născut în septembrie 2012.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă