13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuActriţa britanică Sally Farmiloe a murit de cancer

Actriţa britanică Sally Farmiloe a murit de cancer

Actriţa britanică Sally Farmiloe a decedat, luni după-amiază, la vârsta de 60 de ani, după o lungă suferinţă, relatează Mediafax.

Sally Farmiloe a decedat în somn, fiind înconjurată de familia sa. Actriţa era bolnavă de cancer osos şi cancer la ficat, informează contactmusic.com.

Cunoscută pentru rolul său din serialul "Destinul familiei Howard/ The Howard's Way", actriţa a fost iniţial diagnosticată cu cancer la sân, în 2012, maladie de care aparent a reuşit să se vindece.

Totuşi, câteva luni mai târziu, în august 2013, doctorii au descoperit că boala se răspândise la oase şi la ficat, actriţa fiind diagnosticată cu cancer în stadiu terminal.

Agentul ei a declarat pentru MailOnline că artista a început să se simtă rău în urmă cu o lună. "Era foarte slăbită şi dorea doar să doarmă", a mai spus agentul actriţei.

Sally Farmiloe a început să fie cunoscută în domeniul artistic ca actriţă, în anii 1980, când a jucat în diverse filme britanice, însă relaţia amoroasă de trei ani pe care a avut-o cu scriitorul şi politicianul Jeffrey Archer a făcut-o cu adevărat celebră, în 1999.

De-a lungul carierei sale a jucat în filme precum "Dear Rosie" (1991), "Spanish Fly" (1976) şi "Spectre" (1977).

A fost căsătorită cu Jeremy Neville, cu care a avut o fiică, Jade. De asemenea, aceasta a mai avut o fată, Kat, pe care a adoptat-o după ce mama acesteia, una dintre prietenele sale, a murit în urmă cu 17 ani.

Cele mai citite

A venit nota de plată pentru incidentele din 8 martie. Sancțiuni fără precedent pentru Dinamo și UTA

Dinamo și UTA au fost amendate cu câte 100.000 de lei și vor disputa următoarele patru meciuri de pe teren propriu fără spectatori, în...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă