11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuActrița Charlize Theron și-a mărit familia

Actrița Charlize Theron și-a mărit familia

Actriţa sud-africană Charlize Theron a adoptat o fetiţă americană, numită August, la trei ani după ce a înfiat un băieţel, Jackson, din Africa de Sud,  au declarat surse citate de tmz.com, relatează Mediafax.

Actriţa în vârstă de 39 de ani a obţinut, în iulie, după proceduri juridice care au durat şase luni, custodia unei fetiţe “afro-americane”, “născută în Statele Unite ale Americii”, potrivit site-ului de ştiri mondene tmz.com.

Acesta este cel de-al doilea copil al lui Charlize Theron, care mai are un fiu, Jackson, în vârstă de trei ani, adoptat în 2012 din Africa de Sud.

Charlize Theron, care, pe 7 august, va împlini 40 de ani, a vorbit recent despre dorinţa sa de a avea mai mulţi copii, dar nu a oferit niciun indiciu privind planurile sale de a adopta din nou.

În iunie, Theron şi actorul american Sean Pean s-au despărţit, punând astfel capăt unei relaţii care a durat aproximativ 18 luni.

Potrivit unei surse citate de tabloidul american Us Magazine, vedeta sud-africană a fost aceea care a decis să rupă logodna de starul hollywoodian, după ce a participat alături de acesta la Festivalul de Film de la Cannes, în luna mai. În acel sejur, actriţa a fost însoţită şi de fiul ei adoptiv în vârstă de trei ani, Jackson.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă