23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuActriţa Elizabeth Norment, din serialul "House of Cards", a murit

Actriţa Elizabeth Norment, din serialul “House of Cards”, a murit

Actriţa americană Elizabeth Norment, cunoscută pentru rolul din serialul "House of Cards", a murit, pe 13 octombrie, la vârsta de 61 de ani, informează Mediafax.

Elizabeth Norment, care a interpretat rolul lui Nancy Kaufberger, asistenta loială a lui Francis Underwood, personaj jucat de Kevin Spacey, în seria dramatică "House of Cards", a murit pe 13 octombrie, la Memorial Sloan Kettering Cancer Center, o clinică de oncologie din New York. Detalii privind cauza decesului nu au fost făcute publice.

"Toţi membrii echipei «House of Cards» sunt profund întristaţi de decesul lui Elizabeth. A fost o actriţă talentată, un suflet cald şi o bună prietenă pentru noi toţi", a declarat Beau Willimon, creatorul serialului produs de Netflix.

Elizabeth Norment, născută la Washington şi care a studiat la Universitatea Yale, a jucat în mai multe seriale de televiziune, printre care se numără "O familie de poliţişti/ Blue Bloods", "Law and order" şi "Spitalul de urgenţă/ ER", dar şi în filme de cinema, precum "Fugarul/ Runaway" şi "Femeia în roşu/ The woman in red".

Cele mai citite

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...

Anunțul zilei în Bundesliga! Xabi Alonso și-a decis viitorul: „Acesta este locul potrivit pentru mine”

Antrenorul spaniol Xabi Alonso a confirmat vineri, într-o conferință de presă, că va continua pe banca formației germane Bayer Leverkusen şi în sezonul viitor,...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...
Ultima oră
Pe aceeași temă