16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuActriţa Kate Hudson ar fi îndrăgostită de un star mai tânăr cu...

Actriţa Kate Hudson ar fi îndrăgostită de un star mai tânăr cu 13 ani

Actriţa americană Kate Hudson şi artistul Nick Jonas ar fi îndrăgostiţi unul de altul. Cei doi au fost surprinşi, sâmbătă, în timp ce se distrau împreună în parcul de ditracţii Disney World, scrie harpersbazaar.com.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea o imagine cu actriţa americană Kate Hudson şi artistul Nick Jonas împreună. 

După vizita în parcul Disney, Kate Hudson a participat la spectacolul lui  Nick Jonas, organizat la House of Blues, în Orlando.

Însă, deşi Hudson şi Jonas au fost surprinşi în timp ce luau un mic dejun târziu în Miami, surse ale tabloidului TMZ susţin că cei doi nu sunt iubiţi, deşi îşi petrec mult timp împreună.

Kate Hudson, în vârstă de 36 de ani, a jucat în filme precum „How to Lose a Guy in 10 Days” (2003), „Raising Helen” (2004), „The Skeleton Key” (2005), „You, Me and Dupree” (2006), „Fool's Gold” (2008), „Bride Wars” (2009) și „The Reluctant Fundamentalist” (2012).

Actriţa a fost căsătorită cu membrul trupei rock and roll „The Black Crowes”, Chris Robinson, între anii 2000 şi 2007, şi a avut o relaţie cu muzicianul englez Matthew Bellamy, între anii 2010 şi 2014.

Nick Jonas, în vârstă de 23 de ani, este cunoscut ca membru al formaţiei muzicale pop rock, „Jonas Brothers”, pe care a format-o alături de fraţii lui, Kevin şi Joe.

Cele mai citite

Cotnari a lansat Crama Transparentă

Cotnari, una dintre cele mai emblematice crame din România, cu o istorie îndelungată în producția de vinuri din soiuri pure, românești, lansează campania „Crama...

Incredibil! Alexandru Rafila a semnat, pe furiș, Strategia de Cooperare 2024-2030 a României cu OMS

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a semnat recent, pe ascuns, un document extrem de important, în numele României, fără să existe transparență publică, dar...

MAE condamnă ferm toate actele de violență asupra jurnaliștilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamnă "ferm" toate actele de violenţă împotriva jurnaliştilor şi a mass-media în exercitarea profesiei lor, într-un mesaj transmis cu ocazia...
Ultima oră
Pe aceeași temă