22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuActrița Kristen Stewart a anunțat că vrea o pauză în carieră

Actrița Kristen Stewart a anunțat că vrea o pauză în carieră

Actriţa americană Kristen Stewart, protagonista filmelor "Amurg/ Twilight", a anunțat, într-un interviu pentru USA Today că vrea să ia o pauză în cariera cinematografică. Kristen Stewart a dezvăluit că în această pauză de la actorie vrea să creeze alte forme de artă, precum sculptură, media și literatură.

”Am luat decizia în urmă cu câteva săptămâni. Vreau să îmi cumpăr un apartament în centrului orașului Los Angeles și să creez cu mâinile mele. O să fac mai multe lucruri”, a precizat actrița.

Kristen Stewart, în vârstă de 24 de ani, a filmat nu mai puțin de șapte lungmetraje în ultimii doi ani. Ultimul film pe care actrița americană l-a filmat este drama SF "Equals", care va fi lansată anul viitor. "Equals" este un remake futurist şi romantic al filmului "1984" inspirat din romanul omonim scris de George Orwell.

Kristen Stewart  şi-a început cariera la vârsta de 9 ani, când un agent a văzut-o jucând într-o scenetă de Crăciun la colegiul unde învăţa.

Actriţa americană a devenit celebră pe plan internaţional datorită personajului Bella Swan, o adolescentă îndrăgostită de un vampir, pe care l-a interpretat în filmele francizei "Amurg/ Twilight", alături de Robert Pattinson. A mai jucat în "Panic Room/ Cameră de refugiu" (2002), împreună cu Jodie Foster, şi în filmul "Mesagerii/ The Messengers" (2007), cu Dylan McDermott şi Penelope Ann Miller.

Cele mai citite

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...

Horia Constantinescu a demisionat din fruntea ANPC și va candida din partea PSD la Primăria Constanța

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Constantinescu a anunțat, luni, că a semnat cererea de demisie din funcţia de preşedinte al Autorităţii...

Lucian Bode a văzut șacalii. Cine-i prinde?

Învățat despre utilitatea glonțului magic, Lucian Bode a lansat cel mai consistent mesaj de campanie electorală: “În vremuri grele, apar șacalii, care așteaptă un...
Ultima oră
Pe aceeași temă