16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuActrița Olimpia Melinte s-a îngrășat 10 kg pentru rolul din comedia #Selfie

Actrița Olimpia Melinte s-a îngrășat 10 kg pentru rolul din comedia #Selfie

Actrița Olimpia Melinte a trecut prin transformări majore pentru rolul din comedia românească #Selfie. Ea a fost nevoită să se îngrașe cu nu mai puțin de 10 kilograme pentru a intrat în pielea unei adolescente plinuțe și complexate, pe nume Roxi.

”Procesul de îngrășare este foarte dificil: mănânci non-stop, nu prea ai voie să te miști și ești tot timpul obosit. Eu m-am îngrășat și cu sport, pentru că voiam să fiu adolescentă și să arăt ca atare. N-aș fi înțeles-o pe Roxi dacă nu aș fi avut kilogramele astea în plus. De-odată, toată lumea te privește altfel pentru că te schimbi foarte mult”, a povestit Olimpia Melinte.

Olimpia Melinte le-a avut drept colege de platou pe Crina Semciuc și Flavia Hojda, alături de care a filmat cele mai multe scene pentru #SELFIE. Acțiunea comediei i-a adus în prim plan și pe Levent Sali, Vlad Logigan și Alexandru Călin. Tinerii actori au fost cu toții onorați să lucreze alături de nume deja consecrate precum: Răzvan Vasilescu, Alina Chivulescu, Răzvan Fodor, Carmen Tănase și Florin Călinescu.

#Selfie spune povestea a trei adolescente, absolvente de liceu, pentru care marea aventură a vieții lor începe cu o escapadă la mare. În loc să stea acasă și să învețe pentru BAC, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) și Ana (Flavia Hojda) sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele 2 zile dinainte de examenul maturității, iar asta înseamnă să încalce orice regulă și să facă tot ce le trece prin cap, fără să ţină cont de consecințe. 

În toată vâltoarea evenimentelor sunt prinşi Mihai (Levent Sali), George (Vlad Logigan) şi Bogdan (Alexandru Călin), trei tineri ajunşi la mare nu să cheltuiască, ci să facă rost de bani într-o manieră nu tocmai legală. După ce distrug o maşină şi pierd toţi banii, pentru fete devine aproape imposibil să mai ajungă la timp pentru susţinerea examenului de bacalaureat.

În regia Cristinei Iacob, comedia #SELFIE va fi distribuită în cinematografele din ţară din 9 mai de către ZAZU Film, fiind o producție MediaPro Pictures și ZAZU Film.

Cele mai citite

Ministrul Bogdan Ivan anunță lansarea platformei #nofake pentru raportarea conținutului deepfake

Românii pot raporta conţinutul inadecvat pe care îl văd pe reţelele de socializare pe platforma „#nofake”, a anunţat vineri ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,...

FC Barcelona și-a „betonat” poziția secundă în Spania, după victoria cu „lanterna roșie” Almeria

FC Barcelona și-a consolidat poziția secundă în La Liga, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Almeria, în etapa...

Cristiano Ronaldo le-a luat fața lui Messi și Mbappe! CR7 este cel mai bine plătit sportiv al planetei

Pentru a patra oară în carieră, Cristiano Ronaldo ocupă primul loc în clasamentul celor mai bine plătiţi sportivi ai planetei, stabilit de revista economică...
Ultima oră
Pe aceeași temă