13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuActrița Rachel Bilson este însărcinată

Actrița Rachel Bilson este însărcinată

Actrița Rachel Bilson, care are o relaţie cu actorul Hayden Christensen, este însărcinată şi va naşte primul ei copil la sfârşitul anului, informează Mediafax.

"Amândoi au discutat o vreme despre acest lucru şi sunt extrem de încântaţi. Toată lumea este foarte fericită pentru ei", a declarat o sursă pentru publicaţia US, care a dezvăluit informaţia.

Rachel Bilson şi Hayden Christensen şi-au început relaţia în 2007, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare a peliculei "Jumper: Oriunde, oricând", şi s-au logodit în 2008. Cuplul s-a despărţit în 2010, pentru a-şi anunţa ulterior împăcarea.

Rachel Bilson, născută în 1981, este o actriţă americană, cunoscută datorită personajului Summer Roberts din serialul "Rebel in California/ The O.C.".

A debutat în televiziune în câteva episoade din "Buffy, spaima vampirilor", "8 reguli simple" şi în filmul de scurtmetraj "Unbroken". Mai târziu, Rachel a fost distribuită în serialul "Rebel in California/ The O.C.". Personajul ei, Summer Roberts, a fost creat pentru a apărea doar în câteva episoade, dar a devenit un personaj principal după ce idila cu Seth Cohen (Adam Brody) a devenit un aspect important al serialului. De asemenea, actriţa a jucat în serialul "Hart of Dixie" (2011), produs de postul de televiziune CBS.

Rachel Bilson şi-a facut debutul pe marile ecrane în filmul "Ultimul sărut/ The Last Kiss" (2006). De asemenea, Rachel a avut un rol şi în filmul "Jumper: Oriunde, oricând" (2008).

Cele mai citite

Turneul final EURO Under-17 va putea fi vizionat în România pe TVR Sport

EURO Under-17, turneul final european dedicat tinerilor fotbalişti, care se va desfășura în perioada 20 mai-5 iunie 2024, va fi transmis în România de...

FC Barcelona și-a „betonat” poziția secundă în Spania, după victoria cu „lanterna roșie” Almeria

FC Barcelona și-a consolidat poziția secundă în La Liga, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Almeria, în etapa...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă