20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Actrița Renee Zellweger a șocat fanii la ultima sa apariție publică

FOTO. Actrița Renee Zellweger a șocat fanii la ultima sa apariție publică

Actriţa Renee Zellweger, cunoscută din filmul "Jurnalul lui Bridget Jones", a apărut complet schimbată la față, la un eveniment dedicat femeilor din cinematografie, informează Mediafax.

Actriţa în vârstă de 45 de ani a atras atenţia cu o frunte lipsită de riduri şi o expresie a feţei per total schimbată, Zellweger a stârnit din nou zvonuri cu privire la o eventuală intervenţie chirugicală, pe care însă actriţa nu a recunoscut-o niciodată, scrie Daily Mail.

Un chirurg estetic de la o clinică din Londra a explicat pentru Daily Mail că e posibil ca actriţa să-şi fi făcut un lifting în zona ochilor pentru că distanţa dintre sprâncene şi ochi este mult mai mică decât înainte.

Nici un implant de botox nu este exclus, judecând după fruntea fără riduri: "Fruntea este fină – te-ai aştepta la mai multe riduri de expresie când zâmbeşte, ceea ce indică o posibilă mică doză de Botox între pleoapă şi ochi", a explicat chirurgul Alex Karidis.

Actrița Renee Zellweger a fost însoţită de iubitul ei, muzicianul Doyle Bramhall II, cei doi având o relaţie de aproximativ doi ani.

Cele mai citite

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...
Ultima oră
Pe aceeași temă