4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuActrița Scarlett Johansson se va căsători cu jurnalistul Romain Dauriac

Actrița Scarlett Johansson se va căsători cu jurnalistul Romain Dauriac

Actriţa americană Scarlett Johansson se va căsători, în luna august, cu jurnalistul francez Romain Dauriac, a dezvăluit publicația New York Post, citată de Mediafax.

Mai multe surse au declarat pentru New York Post că au auzit-o pe vedeta americană dezvăluind această informaţie în timpul unei cine organizate de Martha Stewart weekendul trecut.

Scarlett Johansson şi Romain Dauriac au fost însoţiţi la această cină – care a marcat lansarea seriei P2-1998 a brandului de şampanie Dom Pérignon – de alte vedete de marcă, precum Howard Stern şi soţia acestuia, Beth Ostrosky, Katie Couric, Matt Lauer, Barbara Walters, Rachel Zoe şi Harvey Weinstein.

Locul în care va avea loc nunta este ţinut în secret, însă jurnaliştii americani cred că vedeta americană şi iubitul ei se vor căsători fie la Paris, fie în casa lor de vacanţă din Hamptons, unde şi-au petrecut întreaga vară.

Scarlett Johansson este logodită cu jurnalistul francez Romain Dauriac, din septembrie 2013.

Scarlett Johansson a fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds din 2008 până în 2011. Artista americană a avut apoi o relaţie de câteva luni cu actorul american Sean Penn.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă