10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuActriţa Zoe Saldana este însărcinată cu gemeni

Actriţa Zoe Saldana este însărcinată cu gemeni

Actriţa americană Zoe Saldana, cunoscută din filmul ”Avatar”, este însărcinată cu gemeni. Ea a declarat că va urma exemplul mama ei în creșterea copiilor, informează Mediafax.

Zoe Saldana – care şi-a pierdut tatăl, într-un accident de maşină, pe când avea doar nouă ani – a dezvoltat o strânsă legătură cu mama ei şi continuă să se vadă des chiar şi în prezent.

"Cred că este inevitabil să ajungem în cele din urmă ca părinţii noştri. Sper că am moştenit lucrurile bune şi nu acele aspecte pe care mi-aş fi dorit să nu le fi trăit pe când eram copil. Sunt lucruri preluate de la mama mea pe care în mod evident vreau să le aplic în creşterea copiilor mei, dar sunt şi lucruri legate de cultura nostră latină – tradiţiile -, pe care nu le voi aplica niciodată în cazul copiilor mei", a spus Zoe Saldana.

Zoe Saldana şi Marco Perego s-au căsătorit în secret la începutul verii anului 2013, în cadrul unei ceremonii private la care au participat doar prietenii şi membrii celor două familii.

Zoe Saldana s-a remarcat în ultimii ani în filme precum "Fură şi fugi", "Columbiana", "Blood Ties" şi va juca rolul principal în filmul biografic "Nina", despre viaţa şi cariera celebrei cântăreţe Nina Simone. De asemenea, actriţa americană, în vârstă de 35 de ani, va juca în cele trei continuări ale filmului "Avatar", regizate de James Cameron, care a realizat lungmetrajul original din 2009.

Cele mai citite

Lukașenko acuză Occidentul și opoziția de un atac cu drone pornit din Lituania

Serviciul de securitate din Belarus a susținut joi că a dejucat un atac asupra capitalei Minsk cu ajutorul unor drone lansate din Lituania, a...

Premierul Poloniei Donald Tusk are pneumonie. Cum îi va fi afectată agenda politică

Premierul polonez Donald Tusk îşi va restrânge apariţiile publice în următoarele zile după ce a fost diagnosticat cu pneumonie, a anunţat joi biroul său...

UTA lui Mircea Rednic a „topit” Oțelul, la Arad

UTA Arad s-a impus cu scorul de 3-1 în fața formației Oţelul Galaţi, pe teren propriu, în etapa a șasea a play-out-ului Ligii 1. Toate...
Ultima oră
Pe aceeași temă