13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuAdele, scrisoare pentru fanii ei. Ce dezvăluire a făcut artista

Adele, scrisoare pentru fanii ei. Ce dezvăluire a făcut artista

După mai multe luni de speculaţii, cântăreaţa britanică Adele a confirmat că lansează un nou album, intitulat “25”. Artista le-a adresat fanilor a scrisoare pe Internet, în care a dezvăluit semnificaţia albumului pentru ea, potrivit harpersbazaar.com.

“Ultimul meu album a fost unul de ruptură. Dacă trebuie să îl etichetez pe cel nou, l-aş numi album de împăcare. Mă împac cu mine însămi. Mă revanşez pentru timpul pierdut. Mă revanşez pentru tot ceea ce am făcut vreodată şi pentru tot ceea ce nu am făcut”, le-a scris Adele fanilor.

Citeşte şi: Surprize pentru fanii cântăreței Adele. Ce le pregătește artista

De asemenea, cântăreaţa a mărturisit că atunci când a împlinit vârsta de 25 de ani a ajuns la un “moment de răscruce”. “Oscilând între a fi o bătrână adolescentă și o adultă cu drepturi depline, m-am hotărât să devin cea care voi fi mereu”, a scris ea.

“25 este despre felul în care mi-am dat seama ce persoană am devenit, fără să realizez. Şi îmi pare rău că a durat atât de mult, dar, ştiţi voi, a intervenit viaţa”, a încheiat Adele scrisoarea.

Data de lansare a noului album al cântăreţei nu a fost făcută publică încă.

Însă, Adele a făcut public, într-o reclamă difuzată în cadrul emisiunii de divertisment X Factor, un scurt extras de 30 de secunde din noul ei single. În videoclipul pe fond negru, apare textul pe care îl interpretează artista, acompaniată la pian.

Adele, cu numele real Adele Laurie Blue Adkins, în vârstă de 27 de ani, a lansat albumele “19”, în anul 2008, şi “21”, în anul 2011.

În anul 2012, Adele a câştigat premiul Grammy la şase categorii: single-ul anului (“Rolling in the deep”), albumul anului (“21”), melodia anului (“Rolling in the deep”), cea mai bună interpretare pop solo (“Someone like you”), cel mai bun album pop (“21”) și cel mai bun videoclip (“Rolling in the deep”).

 

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă