19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuAl doilea copil al prinţului William şi al soţiei sale se va...

Al doilea copil al prinţului William şi al soţiei sale se va naşte în aprilie 2015

Prinţul William şi soţia sa, ducesa Catherine, au anunţat luni într-un comunicat oficial că al doilea copil al lor se va naşte în aprilie 2015.

"Ducele şi ducesa de Cambridge sunt încântaţi să confirme faptul că bebeluşul lor va veni pe lume în aprilie 2015", se afirmă în acelaşi text, publicat cu o zi înainte de prima apariţie în public a ducesei de Cambridge pe parcursul ultimelor două luni.

Acelaşi comunicat afirmă că ducesa Catherine "continuă să sufere din cauza unor vărsături severe", o formă de greţuri violente provocate de sarcină, de care a suferit şi în perioada în care era însărcinată cu prinţul George. "Starea ei se ameliorează progresiv", adaugă acelaşi comunicat.

Marţi, "ducele şi ducesa de Cambridge îi vor primi, în numele reginei, pe preşedintele Republicii Singapore, Tony Tan Keng Yam, şi soţia sa, la Royal Garden Hotel din Londra în cadrul unei vizite de stat", preciează acelaşi document.

Ducesa de Cambridge va asista, de asemenea, la ceremonia de premiere a celei mai bune fotografii cu animale din anul 2014. Evenimentul va avea loc la Muzeul de Istorie Naturală din Londra.

Indiferent dacă va fi fată sau băiat, al doilea copil al cuplului princiar va ocupa locul al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Informaţia privind noua sarcină a ducesei Catherine a fost făcută publică pe 8 septembrie. Acesta este al doilea copil al cuplului, după prinţul George, care s-a născut pe 22 iulie 2013.

Născut în mijlocul unei veritabile frenezii mediatice, prinţul George este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Cele mai citite

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...

EXCLUSIV. Decizia lui Nicușor Dan de a elimina linia STB 336, fiasco în trafic. Locuitorii din Militari, rămași fără autobuz care să-i ducă la...

Locuitorii din cartierul bucureștean Militari au rămas fără singurul autobuz care îi transporta până în fața Spitalului Universitar. Decizia lui Nicușor Dan de a...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă