17.3 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO. Ami și Mossano lansează videoclipul piesei "I promise you"

VIDEO. Ami și Mossano lansează videoclipul piesei “I promise you”

Cântăreața Ami și DJ Mossano au lansat videoclipul piesei "I promise you", care răsună deja în difuzoarele radiourilor și în boxele cluburilor.

Piesa lansată în urmă cu câteva luni de cei doi artiști se bucură de un succes remarcabil și a cucerit topurile muzicale din România. Timbrul cald al artistei se îmbină perfect cu beaturile clubbing, iar povestea de dragoste descrisă în versuri are un aer melancolic, dar plin de optimism. 

“Piesa I promise you a fost  compusă anul trecut de Adi Colceru, producătorul meu, și chiar am introdus-o în programul meu de concerte, unde a fost foarte bine primită. Anul acesta însă parcă a explodat, iar cererile din partea fanilor pentru lansarea unui videoclip au început să fie din ce în ce mai dese”, a spus Ami. 

Videoclipul, regizat de către Florin Botea, a fost filmat pe litoralul Mării Negre, pe parcursul a două zile, atât la răsăritul soarelui, cât și la apus, pe malul mării și într-un lan de grâu. 

Cu o experiență de peste zece ani în muzică, Mossano și-a început cariera ca DJ rezident și a devenit cunoscut, odată cu lansarea hitului "Indianotech", piesă care a ocupat primele poziții ale topurilor de specialitate în România, Turcia, Grecia, Albania, Polonia, Rusia, Spania sau Bulgaria. 
  
Ami a cunoscut celebritatea odată cu single-ul său de debut, “€œTrumpet lights”. În 2013, Ami a ajuns în topuri cu piesa “€œOtra vez” și single-ul “€œDeja vu”, interpretat împreună cu Grasu XXL. 

Puteti urmari aici videoclipul Mossano feat. Ami – “I promise you”:

 

Cele mai citite

George Simion dezminte ideea că el sau partidul AUR ar fi făcut “blat” cu PSD

Președintele partidului AUR, George Simion, dezminte ideea că ar fi făcut un "blat" cu PSD și avertizează că informațiile care susțin acest lucru sunt...

VIDEO. Semimaratonul Bucureștiului, câștigat de atletul kenyan Alex Nzioka Matata

Cea de-a 13 ediţie a Semimaratonului Bucureşti a fost câștigată de atletul kenian Alex Nzioka Matata, care a parcurs cei 21 de km într-o...

Din 13 mai, o nouă ediție Tezaur: Dobânzi neimpozabile de până la 6,85% pe an la titlurile de stat

Românii pot investi, începând de luni, 13 mai, în titlurile de stat TEZAUR, cu maturități de 1 și 3 ani, cu dobânzi anuale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă