11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuAncheta în care a fost implicat Mel Gibson s-a încheiat. Ce dovezi...

Ancheta în care a fost implicat Mel Gibson s-a încheiat. Ce dovezi au fost găsite împotriva actorului

Actorul american Mel Gibson nu va fi pus sub acuzare pentru agresiune, deoarece ancheta iniţiată de Poliţia din Australia, în urma unei presupuse agresiuni comise de starul hollywoodian asupra unei fotojurnaliste, nu a condus la descoperirea unor dovezi care să confirme acele acuzaţii, informează people.com, citat de Mediafax.

“Poliţia a finalizat ancheta ce a avut la bază acuzaţiile făcute de o fotojurnalistă din Sydney şi a ajuns la concluzia că nu există dovezi pentru punerea sub acuzare a clientului meu Mel Gibson”, a spus avocatul starului, Christopher Murphy.

Kristi Miller, care lucrează ca fotograf pentru cotidianul australian The Daily Telegraph, a spus că Mel Gibson a agresat-o în momentul în care ea încerca să îl fotografieze, la Sydney, în 24 august.

Citeşte şi: Mel Gibson, ANCHETAT de poliția australiană. Ce i-ar fi făcut unei fotoreportere

Kristi Miller spune că a fost busculată şi lovită în spate de Mel Gibson – care, apoi, a agresat-o şi verbal -, în momentul în care l-a fotografiat pe actor în compania unei femei tinere, Rosalind Ross, în vârstă de 24 de ani.

Actorul australian era “extrem de nervos”, spune Kristi Miller, potrivit căreia Mel Gibson, văzând că este fotografiat, a scuipat-o în faţă şi a început să o insulte.

Mel Gibson a negat toate acele acuzaţii.

Cariera de actor a lui Mel Gibson a intrat într-un con de umbră începând din 2006, odată cu mediatizarea intensă a problemelor sale cu alcoolul şi a scandalurilor din viaţa lui privată. Din acest motiv, el intenţionează să se “repoziţioneze” în industria de la Hollywood şi să se concentreze aproape exclusiv asupra carierei de regizor.

În anii 1990, Mel Gibson a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile “cel mai bun regizor” şi “cel mai bun film”, în 1995, cu pelicula “Inimă neînfricată/ Braveheart”. Celebrul regizor al filmelor “Patimile lui Hristos” şi “Apocalypto” a revenit în ianuarie 2011 pe marile ecrane, după o pauză de opt ani, cu rolul din thrillerul “Scăpat de sub control/ Edge of Darkness”. Cel mai recent film al său în calitate de actor este “Eroi de sacrificiu 3”.

Cele mai citite

Prețului RCA-ului, plafonat. Transportatorii acuză că este o păcăleală

Prețurile RCA ar putea rămâne plafonate până la 30 iunie 2024. Este propunerea Ministerului de Finanțe, care a pus aseară în dezbatere publică un proiect de hotărâre...

Sectorul 4 se transformă într-o oază urbană: Campanie de înverzire prin plantarea a peste 1500 de copaci

Într-o mișcare impresionantă de regenerare urbană, Sectorul 4 din București a dat startul unei ample campanii de înverzire, plantând peste 1500 de copaci. Această...

VIDEO. Reacția halucinantă a lui Dan Negru, despre noii jurați “Chefi la Cuțite”

Emisiunea "Chefi la Cuțite" este în prim plan în ultima vreme, după ce vechii jurați care au "scris istorie" în televiziune au demisionat. Potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă