12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuAnda Adam, din sala de naşteri pe scenă. Cine va avea grijă...

Anda Adam, din sala de naşteri pe scenă. Cine va avea grijă de bebeluşul ei

Cântăreaţa Anda Adam va reveni pe scenă la doar o lună după ce va naşte, pentru că are deja programate concerte de Crăciun şi de Revelion. Bebeluşul artistei va fi îngrijit de soţul ei, Sorin Andrei.

„Cu siguranţă ne vor ajuta părinţii mei, avem în discuţie să luăm şi o bonă, pentru că Anda o să fie plecată la concerte, însă eu voi fi omul de bază. Abia aştept să mă ocup de fetiţa noastră şi pot să spun că nu mi se pare complicat să schimbi scutece sau să pregăteşti laptele. Am mai văzut şi eu pe la prieteni de-ai mei care au deja copii şi cred că o să mă descurc”, a declarat Sorin Andrei pentru Click!.

Citeşte şi: Ce nume a ales Anda Adam pentru copilul ei

De asemenea, soţul Andei Adam a spus că este foarte nerăbdător să devină tată şi că s-a acomodat deja cu ideea că peste câteva săptămâni o va ţine în braţe pe fiica lui.

”Vorbesc în fiecare seară cu ea, prin buricul mamei, îi cânt şi are şi o melodie preferată. De obicei reacţionează la piesele dance ale Andei, în special la «Dacă ar fi» devine foarte activă. Încă nu i-am cumpărat nimic pentru că ştiu că nu este bine, o să luăm totul când se va naşte, în schimb am comandat mobila”, a mai spus Sorin Andrei.

Interpreta Anda Adam şi omul de afaceri Sorin Andrei s-au căsătorit în luna iunie. Între vedetele care au fost invitate la nunta lor se numără  Ruby, Pepe, Andra şi Cătălin Măruţă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă