16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuAnda Adam s-a căsătorit. Ce poze au postat vedetele pe Facebook de...

Anda Adam s-a căsătorit. Ce poze au postat vedetele pe Facebook de la nunta artistei

Interpreta Anda Adam s-a căsătorit, duminică, cu omul de afaceri Sorin Andrei. Vedetele invitate, între care se numără Ruby, Pepe, Andra şi Cătălin Măruţă, au postat imagini de la nuntă pe pagina lor de Facebook, alături de mesaje pentru cuplu.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea ce poze au postat vedetele de la nunta Andei Adam cu Sorin Andrei.

Cântăreaţa Ruby a postat pe pagina ei de Facebook o imagine selfie cu mirii, în descrierea căreia a scris că petrecerea pe care au organizat-o a fost foarte reuşită.

„Până să ajung la party ziceam că intru repede, cânt şi fug la somn că eram leşinată de la 3 concerte unul după celălalt dar ce crezi?… Când am văzut ce nebunie e acolo m-am încărcat instant cu energie şi am stat până la 6 dimi. Am cântat, am dansat, am mâncat tooort cu căpşuni şi am întâlnit muuulţi prieteni cu care am petrecut până s-a crăpat de ziuă”, a scris artista pe Facebook.

De asemenea, vedeta le-a urat casă de piatră tinerilor căsătoriţi. „Frumosi tineri şi de succes! Aşa să rămâneţi toată viaţa şi să vă înconjuraţi numai cu iubire!”, le-a mai scris Ruby.

Totodată, Pepe a postat o imagine pe Facebook de la nuntă, în care el şi soţia lui apar alături de Anda Adam şi Sorin Andrei. „Casă de piatră frumoşilor”, le-a urat interpretul.

În plus, Pepe a mai postat două imagini de la nunta Andei Adam, una în care apare numai cu soţia lui, şi alta în care amândoi zâmbesc alături de naşii lor, Andra şi Cătălin Măruţă.

La rândul lui, Măruţă a postat pe pagina lui de Facebook cu el, Andra şi mirii Anda Adam şi Sorin Andrei. „Casă de piatră Anda & Sorin! Să aveţi o viaţă frumoasă împreună!”, le-a urat vedeta.

De asemenea, cântăreţul Dorian Popa a postat pe reţeaua de socializare Facebook un selfie cu mirii şi o parte din invitaţi, din timpul ceremoniei religioase.

Tot astfel, domnişoara de onoare a Andei Adam, interpreta Xonia, a publicat pe Facebook o imagine în care apare alături de tinerii căsătoriţi şi una în care apare alături de celelalte domnişoare de onoare ale artistei.

Până acum, Anda Adam a postat o singură poză de la nuntă, cu aranjamentele florale.

Citeşte şi: Daniela Crudu va fi noua “Burlăciță”. Care este condiţia pentru ca unul din concurenţi să îi câştige inima

Cele mai citite

Armata israeliană a început evacuarea civililor din Rafah, înaintea unei posibile ofensive

Armata israeliană a început evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat în sudul Fâșiei Gaza, aparent în cadrul pregătirilor pentru o operațiune militară în această...

Klaus Iohannis merge în America unde va primi premiul Distinguished International Leadership Award

Președintele României, Klaus Iohannis, se va afla, în perioada 7-8 mai 2024, într-o vizită de lucru la Washington, D.C., Statele Unite ale Americii. Președintele...

UTA, campioana play-out-ului! Arădenii au învins-o pe FCU Craiova

UTA Arad a învins-o pe FCU Craiova cu scorul de 3-1, pe teren propriu, și va termina play-out-ul Ligii 1 pe prima poziție, indiferent...
Ultima oră
Pe aceeași temă