22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuAndreea Bălan, pusă la zid de internauţi după ce a postat o...

Andreea Bălan, pusă la zid de internauţi după ce a postat o imagine cu drapelul naţional. Cântăreaţa: Hai să trecem peste

Interpreta Andreea Bălan a fost criticată dur de internauţi după ce a postat o fotografie editată, în care apare îmbrăcată în drapelul naţional, care are, însă, culori greşite. Artista a spus că a modificat imaginea în glumă.

„Acel moment cand nu știi culorile drapelului”, „Vă mai numiţi şi <<vedete>>. Vai de mama voastră!”, „Suntem vedetă dar nu ştim ordinea culorilor de pe steagul României”şi Ce păcat! Mai bine nu mai punea această poză. Face România de râs. Ai greşit culorile, inteligenţa României!“, au scris internauţii.

Cântăreaţa s-a apărat spunând că fotografia a fost edidată în glumă, într-o aplicaţie, şi că drapelul postat de ea este „ceva mai artistic, nu mură în gruă roşu, galben şi albastru”.

„Ziua de 1 decembrie ar trebui să fie un implus să ne dăm seamă că noi, românii, ar trebui să ne unim, să fim oameni mai buni și să nu mai aruncăm cu pietre în alții. Părinții mei m-au educat că dacă nu am ceva bun de zis, mai bine să îmi țin gândurile pentru mine și cred că ați văzut că niciodată nu am atacat pe cineva chiar dacă poate am considerat că a făcut ceva greșit. Ţine de educație. În legătură cu steagul, a fost editat în glumă pe o aplicație. Culorile sunt albastru, galben și roșu însă depinde din ce parte privești. în cazul asta, e un amestec de mai multe culori, e ceva mai artistic, nu e mură în gură roșu-galben și albastru”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginea postată de Andreea Bălan pe Facebook, de Ziua Naţională a României.

De asemenea, artista a amintit că preşedintele Klaus Iohannis a avut parte de criticI similare atunci când, după tragedia din clubul Colectiv, a postat o poză de profil cu drapelul în culori inversate. „Toată lumea i-a sărit în cap. și a supraviețuit. Hai să trecem peste, să respirăm și să ne bucurăm de ziua asta. Vă pup”, a mai scris ea.

Cele mai citite

Back home. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, înapoi la Masterchef, emisiune difuzată de PRO TV

Vuiește întregul internet! După scandalul de la Antena 1, când cei trei chefi au anunțat trustul cu câteva săptămâni înainte de începerea filmărilor că...

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...

Ministrul Burduja propune un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, dorește să se înființeze, în România, un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei. Ministrul Burduja a lansat această propunere...
Ultima oră
Pe aceeași temă