13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuAngelina Jolie a decis să pună capăt zvonurilor despre divorț

Angelina Jolie a decis să pună capăt zvonurilor despre divorț

Actrița Angelina Jolie a decis să pună capăt zvonurilor legate de un posibil divorț de soțul ei, actorul Brad Pitt, informează Agerpres. 

"Se spun multe prostii, dar Brad şi cu mine ne aflăm într-o etapă în care suntem foarte uniţi", a declarat Angelina Jolie revistei 'Yo Dona'. 

Presa străină a lansat zvonurile legate de divorțul actorilor, sugerând că Brad Pitt are o idilă cu tânăra actriță și cântăreața Selena Gomez. Idila s-ar fi infiripat în timpul turnării filmului "The Big Short" în care Selena Gomez a avut o scurtă apariţie. 

Selena Gómez a împărtăşit o imagine "complice" cu Pitt la o petrecere ce a avut loc după acordarea unor premii cinematografice, iar presa a scris imediat de o distanţare a cuplului Jolie-Pitt care părea să se îndrepte spre o ruptură definitivă. 

Totuşi speculaţiile au luat amploare după ce Jolie şi Pitt nu au fost văzuţi împreună la gala premiilor Oscar şi nici la petrecerea de după ceremonie, un eveniment de la care cei doi erau nelipsiţi. 

Cei doi actori s-au căsătorit în august 2014, dar erau împreună din 2005, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului ”Mr. and Mrs Smith”. Ei au șase copii:  trei biologici, Shiloh (9 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne, de 7 ani, şi trei adoptaţi, Maddox (14 ani), Pax (12 ani) şi Zahara (10 ani).

Cele mai citite

Marcel Ciolacu, ferm convins că România va avea până la sfârșitul anului o inflație de sub 5%

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că trendul inflaţiei este unul descendent, iar pe finalul acestui an va coborî sub cinci la sută. Acesta a...

Emilia Corbu, noua campioană naţională individuală la floretă

Scrimera Emilia Corbu, legitimată la CS Rapid Bucureşti, este noua campioană naţională individuală la floretă după ce a învins-o în finală pe Rebeca Cândescu,...

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat o compresă în ambdomenul unei paciente, iar aceasta a murit

Medicul care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti şi ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce a dus la...
Ultima oră
Pe aceeași temă