16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuAngelina Jolie şi-a angajat fiii adoptaţi. Ce sarcini au copiii

Angelina Jolie şi-a angajat fiii adoptaţi. Ce sarcini au copiii

Angelina Jolie şi-a angajat fiii cei mari pe platourile de filmare ale lungmetrajului pe care îl regizează,  „First They Killed My Father”. Maddox, adoptat din Cambodgia, este documentarist, iar Pax, adoptat din Vietnam, lucrează în departamentul de fotografie, scrie contactmusic.com.

„Pax (în vârstă de 11 ani – n.r.) lucrează la multe dintre fotografii. Tot filmul este făcut din punctul de vedere al unui copil”, a spus Angelina Jolie pentru revista americană People.

Citește și: GALERIE FOTO. Angelina Jolie şi Brad Pitt, prima aniversare a căsniciei

Maddox, în vârstă de 14 ani, a mai lucrat pentru mama lui, ca asistent de producţie pentru lungmetrajul regizat de ea, „By The Sea”, al doilea film în care Angelia Jolie şi Brad Pitt interpretează un cuplu, după „Mr. And Mrs. Smith/ Domnul şi doamna Smith”.

Totuşi, actriţa a spus că Maddox a trebuit să plece de pe platourile de filmare de fiecare dată când ea şi Brad Pitt au filmat scene incomode.

„De fiecare dată când am filmat o scenă de ceartă sau sex, evident, nu a fost lângă noi. Aşa că a trebuit să lucreze în parcare. Dar a citit scenele din fiecare zi. Nici nu am ştiut! A venit într-o zi la mine şi mi-a spus: <<Foarte interesant scenariul, mamă>>”, a spus Angelina Jolie.

Citește și: Angelina Jolie îşi duce înapoi fiul adoptat din Cambodgia. Care este motivul

Filmul „First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers” este bazat pe povestea activistei cambodgiene pentru drepturile omului, Loung Ung, care a supravieţuit regimului Khmerilor Roșii. În copilărie, Ung a fost răpită şi antrenată pentru a deveni soldat. Angelina Jolie şi Loung Ung au scris împreună scenariul pentru acest film.

Lungmetrajul va fi lansat în exclusivitate pe platforma Netflix la sfârşitul anului 2016 şi va fi propus marilor festivaluri de film din lume.

Filmul „First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers” va fi cel de-al patrulea proiect regizoral al actriţei americane Angelina Jolie, după filmele “In the Land of Blood and Honey”, “De neînvins/ Unbroken” şi “By the Sea” – care va fi lansat în noiembrie 2015.

Anglina Jolie şi Brad Pitt, botezaţi de presa de la Hollywood “Brangelina”, s-au căsătorit în vara anului 2014 şi au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

 

Cele mai citite

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...

Militarii rezerviști vor să protesteze în Capitală

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate vrea să organizeze un miting de protest în Capitală, în data de 7 iunie anul curent. Vă prezentăm solicitarea transmisă de...
Ultima oră
Pe aceeași temă