18.9 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuAngelina Jolie şi Brad Pitt vor juca într-un nou film împreună

Angelina Jolie şi Brad Pitt vor juca într-un nou film împreună

Actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt vor juca într-un nou film împreună. Va fi pentru prima dată în ultimii zece ani când cei doi care formează un cuplu în realitate vor apărea împreună pe marele ecran, informează Mediafax.

Brad Pitt şi Angelina Jolie vor merge în Malta la sfârşitul lunii august pentru a începe filmările pentru noua peliculă în care joacă împreună. Aceştia ar urma să filmeze în golful Mgarr ix-Xini, conform unor surse citate de DailyMail.

Premierul Republicii Malta, Joseph Muscat, a declarat, pentru Us Weekly, că este "încântat să găzduiască" pentru a doua oară celebrul cuplu şi familia acestuia. Brad Pitt a mai filmat în Malta, anul trecut, pentru pelicula "Ziua Z: Apocalipsa 3D/ World War Z".

Conform unor alte surse, noua peliculă va avea în centru o "poveste de dragoste", al cărei scenariu a fost scris chiar de Angelina Jolie.

"Nu este un film mare, nu este un film de acţiune", declara celebra actriţă în luna mai, în emisiunea de televiziune Extra, vorbind despre viitorul său proiect cinematografic.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au mai jucat împreună în filmul "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

În filmul "Mr & Mrs Smith" (2005), cu Brad Pitt şi Angelina Jolie, John şi Jane Smith formează un cuplu banal, care trăieşte într-o suburbie şi are o viaţă obişnuită. Însă domnul şi doamna Smith sunt de fapt nişte asasini plătiţi foarte buni, care lucrează pentru organizaţii concurente. Într-o zi, cei doi află că au fost angajaţi să se ucidă între ei.

Cei doi actori sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Cele mai citite

Putin avertizează Occidentul „să nu se joace cu focul” permițând Ucrainei să folosească armele primite în atacuri în interiorul Rusiei

Preşedintele rus Vladimir Putin a avertizat marţi Occidentul că membrii NATO din Europa se joacă cu focul prin propunerea de a permite Ucrainei să...

Prin comasarea alegerilor, AUR pierde jumătate din numărul europarlamentarilor

Ultimul sondaj INSCOP ne confirmă predicțiile preelectorale: 1 + 1 nu fac 2 pe tabla rezultatelor celor două scrutinuri din 9 iunie 2024. Dar...

Exigență în ipocrizia învățământului superior românesc

Suntem din nou la coada Uniunii Europene, în ceea ce privește educația populației, după cum relevă ultimele date publicate de Eurostat, dar acest lucru,...
Ultima oră
Pe aceeași temă