27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO + VIDEO. Arnold Schwarzenegger a împlinit 68 de ani. Cum şi-a...

FOTO + VIDEO. Arnold Schwarzenegger a împlinit 68 de ani. Cum şi-a sărbătorit ziua de naştere

Actorul austriac Arnold Schwarzenegger şi-a sărbătorit cea de-a 68-a zi de naştere alături de prieteni, printre care s-au numărat şi colegul lui, Sylvester Stallone, interpretul Sir Elton John, dar şi fosta lui soţie, Maria Shriver, potrivit contactmusic.com.

Starul hollywoodian a împlinit vârsta de 68 de ani în 30 iulie şi a organizat o petrecere în weekend, la hotelul Montage din Beverly Hills.

Citeşte şi: VIDEO. Cum se antrenează Schwarzenegger cu Nadia Comăneci

Sylvester Stallone a postat pe Internet o fotografie în care Schwarzenegger se preface că îl loveşte cu pumnul. „La ziua de naştere a lui Arnold, în timp ce sunt pocnit. Omul acesta nu îmbătrâneşte, devine mai puternic”, a glumit actorul, descriind fotografia.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginea cu Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone.

Arnold Schwarzenegger s-a înregistrat în sala de sport, ca să le transmită fanilor un mesaj de mulţumire pentru urările lor.

În anul 2003, Schwarzenegger a fost ales guvernator al statului California într-un scrutin special, numit „recall election”, în urma căruia a continuat mandatul lui Gray Davis. În anul 2006, actorul a câştigat un mandat complet. Astfel, a rămas în funcţie până în anul 2013.

Schwarzenegger are cinci copii, Katherine (26 ani), Christina (24 ani), Patrick (22 ani), Christopher şi Joseph Baena (18 ani). 

 

Cele mai citite

Statul Qatar va avea investiții în România de 15 miliarde de euro, anunță premierul Ciolacu

Vizita premierului Marcel Ciolacu în Qatar, în perioada 16 aprilie-17 aprilie 2024, are ca principal obiectiv "dezvoltarea în România a unor proiecte de investiții...

AUR l-a reclamat pe Cîrstoiu la Direcția Antifraudă Fiscală

Președintele filialei AUR București, Mihai Enache, anunță că l-a reclamat la Direcția Generală Antifraudă Fiscală pe medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat la Primăria Capitalei. "Mihai Enache,...

VIDEO. FRF a lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Piesa se numește „Visăm împreună”

Federația Română de Fotbal (FRF) a lansat astăzi, în colaborare cu PRO TV, postul care va transmite EURO 2024, piesa „Visăm Împreună”, care va...
Ultima oră
Pe aceeași temă