10.2 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuAvantajele şi dezavantajele celebrității

Avantajele şi dezavantajele celebrității

Sigur că avem vedetele noastre preferate şi le admirăm pentru talentele lor. Totodată, sigur ne-am întrebat măcar o dată ce fel de viaţă au şi ne-am fi dorit să fim în locul lor. Care ar fi avantajele şi dezavantajele de a fi celebru?

Milioane de fani

Una dintre avantajele de a fi celebru este numărul mare de oameni care te admiră şi care ar vrea să fie ca tine. Mulţi te venerează şi ar vrea să te cunoască. Pe de altă parte, acest lucru poate atrage mulţi prieteni falşi care vor să profite de faima sau de beneficiile tale.

Colegii de „serviciu”

De fapt, sunt colegi mai neobişnuiţi de serviciu. Este o echipă de oameni care lucrează pentru tine 24 din 24. Ei se ocupă de imaginea ta, de promovarea ta, se asigură ca munca ta să fie valorificată, îţi reamintesc de evenimentele ce urmează. Tot ceea ce trebuie o vedetă să facă este să îşi fructifice talentul şi să îşi încânte publicul. Dar, celebrităţile trebuie să aibă mereu grijă ceea ce spun, ceea ce fac şi ce locuri frecventează. Orice mică greşeală, poate isca un scandal în presă ce le poate prejudicia imaginea. De obicei, acea echipă care lucrează non stop, stabileşte ce poate spune o vedetă , ce declaraţii va face, cu cine va fi văzută în oraş.

Banii nu sunt o problemă

Pentru marile vedete, banii nu reprezintă o problemă. Faima atrage după sine şi o situaţie financiară bună. Vacanţele de lux, vilele şi maşinile nu mai sunt vise şi idealuri ci obiecte la îndemână. Cu toate acestea, vedetele nu au deloc viaţă privată. Sunt constant urmărite de paparazzi şi de presă. Există mereu riscul de a fi urmăriţi de un fan fanatic. Din păcate, banii nu pot cumpăra viaţa privată a vedetelor.

Tratament preferenţial

Vedetele au parte de tratament preferenţial indiferent dacă merg într-un restaurant sau într-o vacanţă. Însă, nu pot merge în orice loc obişnuit deoarece riscă să fie hărţuiţi de paparazzi.

Viaţa de familie

Deşi o vedetă îşi poate permite să îşi răsfeţe copiii cu diferite jucării, atenţii sau oportunităţi, este greu să ai o familie unită şi să te bucuri de ea fiind mereu pe drumuri.

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă