6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuAverea lui Smiley, verificată de ANAF. Ce dezvăluiri au făcut apropiaţii artistului

Averea lui Smiley, verificată de ANAF. Ce dezvăluiri au făcut apropiaţii artistului

Averea artistului Smiley a intrat în vizorul inspectorilor de la ANAF, după ce, în ultima vreme, câştigurile mai multor cântăreţi au început să fie verificate, scrie bzi.ro.

Smiley și-a înființat prima companie în anul 2006, iar profitul inițial de atunci a fost de peste 250.000 de lei. Situaţia financiară a artistului s-a îmbunătăţit până în anul 2013, când “Ha Ha Ha Production SRL”, a avut un profit net de 669.187 de lei.

Însă, în anul 2014, profitul companiei lui Smiley a scăzut la 72.411 de lei.

Citeşte şi: FOTO. Smiley a adoptat o pisică

„Smiley a avut contracte foarte mari de publicitate, în special cu o firmă de telefonie, are salariu mare la emisiunile la care este jurat sau prezentator, în plus, mai încasează din spectacole peste 600.000 de euro pe an, nu mai vorbesc de Revelion, unde doar pe o reprezentație cere 7.000 de euro, iar el are minim 5 spectacole în acea noapte. Nu mai vorbim de drepturile de autor, căci dacă vrei să ai o piesă compusă de el te costă în jur de 3.000 de euro dar și succesul este garantat”, au declarat apropiaţi ai interpretului.

De asemenea, aceleaşi surse au declarat că, în această vară, Fiscul i-a cerut artistului toate documentele care să demonstreze legal că business-urile lui nu au nicio fisură.

În plus, Smiley a fost verificat şi în depunerile anuale, pentru a se vedea dacă exista vreo contradicție între declarații și câștigurile reale.

Până în prezent nu s-a depistat nicio problemă, iar Smiley a spus că înțelege acțiunile Fiscului, întrucât „oamenii de acolo își fac datoria, iar el este în regula cu hârtiile oficiale”, au mai dezvăluit apropiații vedetei.

Coprezentatorul emisiunii de divertisment „Românii au talent”, Smiley a produs șlagăre pentru artiştii români Morandi, Puya, Delia, Wanda, Zero, Elena Gheorghe, CRBL, Anda Adam, Andreea Bănică, Mandinga, Loredana, Andra, Corina, Cream, Emanuel.

De asemenea, artistul a produs muzică pentru cântăreața de origine italiană In-Grid și pentru rapperul american Sway.

Între albumele pe care Smiley le-a lansat până acum se numără „În lipsa mea” (2008), „Plec pe Marte” (2010) şi „Acasă” (2013).

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă