13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuBen Stiller, îngrijorat pentru cariera lui. Care este motivul

Ben Stiller, îngrijorat pentru cariera lui. Care este motivul

Celebrul actor Ben Stiller a recunoscut că este îngrijorat de faptul că nu poate ține pasul cu actualitatea, din cauza vârstei, informează contactmusic.com.

Citește și: FOTO + VIDEO. Cum au anunțat actorii Ben Stiller și Owen Wilson filmul „Zoolander 2”

Starul hollywoodian va împlini 50 de ani în luna noiembrie, vârstă la care, conform vedetei, îi este din ce în ce mai greu să rămână la curent cu noutățile și să se adapteze acestora.

„Este greu să rămâi actual. Cultura pop se dezvoltă foarte repede, iar atenția oamenilor este de scurtă durată”, a spus actorul.

Starul a recunoscut că ultimii ani au fost dificili pentru el, din cauză că i s-a părut că timpul trece prea repede și pentru că nu mai are o memorie la fel de bună ca în tinerețe.

„Sunt șocat de rapiditatea cu care trece timpul. Simt asta. Este mai dificil să fii capabil să memorezi anumite experiențe”, a explicat Ben Stiller.

Citește și: Jennifer Lopez a dezvăluit ce artistă a inspirat-o să devină femeie de afaceri

Actorul a mai spus că speră să își regăsească tinerețea în noul film „Zoolander”, filmat la 14 ani distanță de primul.

„Nu am mai regizat niciodată un film dintr-o serie. Încerci să faci ceva nou, care să respecte, totuși, elementele pe care oamenii le-au apreciat în primul film. Îmi doresc doar să mă întorc la ceea ce ne face să râdem”, a spus starul.

Ben Stiller și Owen Wilson au anunțat apariția filmului „Zoolander 2” pe pasarela de la Săptămâna Modei de la Paris.

Pelicula va avea premiera în 12 februarie 2016.

Cele mai citite

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...
Ultima oră
Pe aceeași temă