16 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuBeyonce infirmă zvonurile despre divorțul de Jay-Z

Beyonce infirmă zvonurile despre divorțul de Jay-Z

Cântăreața Beyonce a postat, marți seară, pe contul de Instagram o poza de familie fericită. În poză, Beyonce și Jay-Z se plimbă prin oraș cu fiica lor, Blue Ivy Carter. Astfel, artista a infirmat, într-un mod subtil, zvonurile din presă despre divorțul de soțul ei, rapper-ul Jay-Z. 

Miercuri dimineața, cântăreața mai mai postat o poză cu mesajul feminist ”We can do it!” (Putem să facem orice!), sugerând că este o femeie puternică, care luptă pentru ceea ce își dorește. 

Publicaţia americană New York Post a anunțat, la începutul săptămânii, că Beyonce şi Jay-Z plănuiesc să se despartă după încheierea turneului comun "On The Run".

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru publicaţia americană că cei doi artiști încearcă să găsească o cale de a se despărţi fără să divorţeze, după ce psihologii nu au reușit să îi ajute să își salveze mariajul.

În ultimele luni, în presă au circulat mai multe zvonuri legate de o presupusă infidelitate a rapperului Jay-Z. Presa tabloidă a scris că Jay-Z ar fi avut o aventură cu cântăreaţa R&B Mya şi că acesta ar fi susţinut-o financiar pe interpreta în vârstă de 34 de ani.

Beyonce și Jay-Z au dat publicităţii o declaraţie comună în care au afirmat: "Toate familiile au probleme, iar noi nu suntem diferiţi. Ne iubim şi, mai presus de orice, suntem o familie. Am trecut peste acest incident şi sperăm că toată lumea va face la fel".

Cele mai citite

Rublev îl elimină pe Carlos Alcaraz de la Madrid după două ore de joc

Carlos Alcaraz, tenismanul spaniol care ocupă locul 3 în clasamentul mondial, a suferit o înfrângere în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000...

Rusia – Ucraina, ziua 777: Șoigu cere suplimentarea livrărilor de arme

Ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, a cerut suplimentarea şi accelerarea livrărilor de arme pentru operaţiunea militară în Ucraina, a comunicat Ministerul Apărării.Într-o întrunire...

Din respect pentru peneliști, Ciolacu trece cu PSD în alegeri “prin ei înșiși”

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, vrea să le demonstreze partenerilor de coaliție din Partidul Național Liberal (PNL) că...
Ultima oră
Pe aceeași temă