14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuBeyonce şi Jay-Z se vor despărți la sfârșitul turneului "On The Run"

Beyonce şi Jay-Z se vor despărți la sfârșitul turneului “On The Run”

Cântăreaţa Beyonce şi soţul ei, rapperul Jay-Z, plănuiesc să se despartă după încheierea turneului comun "On The Run", anunță The New York Post.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru publicaţia americană că cei doi artiști încearcă să găsească o cale de a se despărţi fără să divorţeze, după ce psihologii nu au reușit să îi ajute să își salveze mariajul.

"Nu mai poartă verighete, în caz că nu aţi observat. Acest turneu va fi cu siguranță ultimul turneu comun pentru Beyonce şi Jay-Z, deși au câștigat peste zece milioane de dolari. Este un turneu foarte mare și au primit deja bani în avans de multe firme de organizare. Finalul turneului va însemna probabil și finalul căsniciei lor", a declarat o sursă pentru publicaţia The New York Post.

Aceeași sursă a dezvăluit că cei doi artiști au probleme de mult timp, dar au crezut că nașterea fetiței lor,  Blue Ivy Carter, va rezolva aceste probleme de cuplu. 

”Au făcut greșeala clasică de a crede că un copil va schimba totul și îi va ajuta să reaprindă flacăra iubirii, dar nu s-a întâmplat așa. Pentru o scurtă perioadă, problemele lor s-au ameliorat, dar apoi fiecare și-a văzut de treabă ”, a spus sursa. 

În ultimele luni, în presă au circulat mai multe zvonuri legate de o presupusă infidelitate a rapperului Jay-Z. Presa tabloidă a scris că Jay-Z ar fi avut o aventură cu cântăreaţa R&B Mya şi că acesta ar fi susţinut-o financiar pe interpreta în vârstă de 34 de ani.

Beyonce și Jay-Z au dat publicităţii o declaraţie comună în care au afirmat: "Toate familiile au probleme, iar noi nu suntem diferiţi. Ne iubim şi, mai presus de orice, suntem o familie. Am trecut peste acest incident şi sperăm că toată lumea va face la fel".

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă