16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuBrad Pitt a fost agresat la premiera filmului "Maleficent"

Brad Pitt a fost agresat la premiera filmului “Maleficent”

Actorul Brad Pitt a fost lovit în faţă de un bărbat, în timp ce semna autografe la premiera de la Hollywood a filmului "Maleficent", în care partenera sa de viaţă, Angelina Jolie, relatează Mediafax.

Brad Pitt participa, miercuri, la premiera filmului "Maleficent", la El Capitan Theater din Hollywood, Los Angeles, când un bărbat a sărit gardurile de protecţie şi l-a lovit în faţă, potrivit sergentului Leonard Calderon, de la poliţia din Los Angeles.

Actorul nu a fost rănit grav, iar autorităţile l-au imobilizat rapid pe bărbat, care a fost arestat pentru vătămare corporală şi a rămas în custodia poliţiei în noaptea de miercuri spre joi, a mai spus Calderon.

"Poliţiştii care s-au ocupat de caz au spus că fapta pare intenţionată, dar, la acest moment, rămâne de stabilit dacă este adevărat", a adăugat Calderon.

Suspectul nu părea înarmat, iar poliţiştii nu l-au anchetat încă pentru a determina motivaţia acestei fapte, a mai spus Calderon.

Filmul "Maleficent 3D", de Robert Stromberg – deţinător a două premii Oscar, pentru cea mai bună scenografie, pentru filmele "Avatar" şi "Alice în Ţara Minunilor" -, explorează povestea nespusă a vrăjitoarei (Angelina Jolie) din basmul clasic "Frumoasa din pădurea adormită", dezvăluind elemente ale trădării sale, care i-au împietrit, în cele din urmă, inima sa pură.

Filmul "Maleficent", produs de studiourile Disney, propune o nouă versiune a basmului "Frumoasa din pădurea adormită", povestit atât de Charles Perrault, cât şi de fraţii Grimm.

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Ministrul Bogdan Ivan anunță lansarea platformei #nofake pentru raportarea conținutului deepfake

Românii pot raporta conţinutul inadecvat pe care îl văd pe reţelele de socializare pe platforma „#nofake”, a anunţat vineri ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,...

Vrei să fii un angajator respectat și îndrăgit? Iată cum poți afla mai multe despre nevoile angajaților tăi

În lumea afacerilor, relația dintre angajatori și angajați este esențială pentru succesul pe termen lung al unei companii. Un șef atent la nevoile angajaților...
Ultima oră
Pe aceeași temă