18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuBrad Pitt a fost ținta ironiilor în emisiunea "Între două ferigi"

Brad Pitt a fost ținta ironiilor în emisiunea “Între două ferigi”

Actorul american Brad Pitt a acceptat să participe la emisiunea de satiră "Between Two Ferns", dar a îndurat cu greu toate ironiile prezentatorului Zach Galifianakis.

Zach Galifianakis i-a adresat lui Brad Pitt multe întrebări ofensatoare care au vizat cariera, dar și relaţia cu Angelina Jolie. De exemplu, prezentatorul emisiunii de satiră, l-a întrebat pe actor: "Îţi este greu să îţi menţii bronzul pielii?". Nedumerit, Brad Pitt a dorit să afle motivul din spatele acestei întrebări, iar Galifianakis a răspuns: "Pentru că trăieşti în umbra soţiei tale".

Prezentatul l-a întrebat apoi pe invitatul său dacă relaţia acestuia cu Angelina Jolie seamănă cu "una dintre acele poveşti de dragoste clasice" şi apoi a făcut o menţiune expresă, aducând în discuţie personajele Ross şi Rachel din serialul de televiziune "Prietenii tăi/ Friends", în care unul dintre rolurile principale a fost interpretat de prima soţie a lui Brad Pitt, actriţa Jennifer Aniston. Brad Pitt a refuzat să răspundă la această întrebare, iar Galifianakis a apăsat imediat pe un buton, iar în platoul emisiunii a început să ruleze tema muzicală a serialului "Friends".

Ultima insultă a venit atunci când prezentatorul acestei emisiuni de umor şi satiră a pus următoarea întrebare: "Crezi că oamenii se concentrează prea mult pe felul în care arăţi şi nici măcar nu îşi dau seama că eşti doar un actor de rahat?". Brad Pitt i-a aruncat o privire urâtă şi, apoi, a scuipat guma de mestecat în direcţia actorului.

Emisiunea "Between Two Ferns" a fost nominalizată la premiile Primetime Emmy din 2014, la categoria "cea mai bună emisiune de divertisment într-o formă scurtă". Printre invitații emisiunii s-au numărat multe celebrități, precum Barack Obama, Natalie Portman, Justin Bieber, Jennifer Aniston.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă