14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCadou de nuntă inedit pentru Angelina Jolie şi Brad Pitt

Cadou de nuntă inedit pentru Angelina Jolie şi Brad Pitt

Actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt, care s-au căsătorit sâmbătă în Franţa, au primit drept cadou de nuntă o pereche de şinşile din partea organizației PETA, informează Mediafax.

Organizaţia "People for the Ethical Treatment of Animals" (PETA) a anunţat că a decis să facă acest cadou cuplului Brad Pitt – Angelina Jolie datorită faptului ca cei doi actori şi-au manifestat în mai multe rânduri dragostea pentru animale şi nu poartă haine din blană naturală, potrivitcontactmusic.com.

Cele două şinşile – o specie de rozătoare originară din America de Sud, crescută în ferme special pentru blana de culoare gri – au fost salvate de la o fermă din California, închisă în urma intervenţiei PETA, şi au primit numele celor doi actori. Animalele sunt oferite spre adopţie, iar până li se va găsi o casă sunt ţinute la sediul central al PETA din Virginia.

Activiştii pentru drepturile animalelor au spus că au trimis o scrisoare cuplului de actori, referitor la acest cadou.

Actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit sâmbătă, în Franţa. Ceremonia a avut loc la doi ani după logodna cuplului hollywoodian, anunţată în 2012.

La ceremonie au participat cei şase copii ai cuplului – Maddox, în vârstă de 13 ani, Pax, în vârstă de 11 ani, Zahara, în vârstă de nouă ani, Shiloh, în vârstă de opt ani, şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de şase ani.

Angelina Jolie, în vârstă de 39 de ani, şi Brad Pitt, în vârstă de 50 de ani, s-au căsătorit într-o capelă de pe proprietatea lor din sudul Franţei – Chateau Miraval -, în cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar membrii celor două familii şi câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului.

Cele mai citite

SRI va gestiona sistemul informatic al ANAF

Proiectul de lege privind gestionarea sistemului informatic al ANAF de către SRI a primit un raport favorabil din partea comisiilor de specialitate și se...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă