15.3 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCântăreața Adela Popescu, JEFUITĂ în centrul Capitalei

Cântăreața Adela Popescu, JEFUITĂ în centrul Capitalei

Cântăreața Adela Popescu a fost jefuită în plină stradă.

Vedeta a povestit, pe blogul ei, că, un parcagiu i-a smuls 100 de lei din portofel și a luat-o la fugă. Mai mult, hoțul i-a spus Adelei Popescu că se duce să schimbe banii la magazinul din colț. 

Vedeta s-a declarat șocată de întâmplare și a spus că îi înțelege pe ce românii care nu vor să mai revină în România. 

”Sunt șocată!!! Abia ce m-am întors din luna de miere și întâmplarea de azi m-a făcut să-i înțeleg pe românii stabiliți la New York care nu își mai doresc să revină pe pământ natal. De o oră stau încremenită în același loc sperând într-o minune. Am venit la Godot Teatru să văd spectacolul în care joacă Dana. Un băiat cam la vreo 18 ani îmi face semn să parchez, mă ghidează frumos și la final, desigur îmi cere ceva. Mă uit la el, mi se face milă și scormonesc cu atenție în portofel. în afară de hârtia de 1 milion nu am nimic mărunt. Cu părere de rău îi spun că nu am ce să îi dau și el se oferă să îmi schimbe bancnotă. Nu apuc să dau un răspuns, că mi-o smulge pur și simplu din mână și fuge. Strig după el, se întoarce și îmi spune că merge să schimbe la magazinul de după colț. Firește că nu s-a mai intors… încă stau aici și aștept. Ce? Habar n-am. Să merg la poliție? Să îl pândesc zilele următoare și să fac ce? Să plec să întreb de el? Să plâng de frustrare? Pot trăi fără milionul acela, dar mă înfurie gândul că așa cum mi-a furat bancnotă, așa poate să îmi fure mașină sau să îmi dea cu ceva în cap. Ce să faaac?”, a scris Adela Popescu, pe blogul ei. 

Actriţa Adela Popescu s-a căsătorit cu Radu Vâlcan în 22 august, după mai mult de cinci ani de relaţie. Cei doi şi-au petrecut luna de miere în New York.

Cele mai citite

Coldea, sub control judiciar

Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, a fost plasat sub control judiciar pe cauţiune de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, au precizat, pentru Agerpres,...

Coldea, sub control judiciar

Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, a fost plasat sub control judiciar pe cauţiune de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, au precizat, pentru Agerpres,...
Ultima oră
Pe aceeași temă