29.7 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCântăreața Alanis Morissette susține că fostul ei manager i-a furat patru milioane...

Cântăreața Alanis Morissette susține că fostul ei manager i-a furat patru milioane de dolari

Cântăreaţa Alanis Morissette își acuză fostul manager şi om de încredere, Jonathan Schwartz că i-a furat patru milioane de dolari. 

Alanis, născută în Canada şi care a avut perioada de glorie în anii 1990 pe scena rock, afirmă că fostul ei manager i-a produs o pierdere totală de 15 milioane de dolari. Jonathan Schwartz ar fi făcut, fără să o informeze, 116 viramente din conturile sale de economii, totalizând 4.767.900 de dolari, între 2010 şi 2014, informează Agerpres

Bărbatul îi spunea că economiile ei se situează la niveluri “fantastice”, în timp ce, prin operaţiunile lui, “îi scădea capitalul, putând-o împinge în faliment”, afirmă cântăreaţa în plângerea depusă marţi la Los Angeles, oraş în care locuieşte. Ea susţine că atunci dorea să trăiască din veniturile câştigate, fără să se atingă de economii, şi i-a dat instrucţiuni lui Schwartz să nu se atingă de ele. Artista ar fi refuzat chiar un contract “rentabil” de cinci concerte la Las Vegas, la sfatul contabilului său, care ar fi convins-o că nu are nevoie de bani. 

Alanis Morissette l-a concediat în luna martie, pe manager, iar presupusul furt a fost descoperit de noul ei contabil. Întrebat despre operaţiunile suspecte, Schwartz a afirmat chiar că artista ar fi cheltuit pe piaţa canabisului. 

Cântăreața a depus plângere şi împotriva firmei pentru care lucra contabilul său, GSO Business Management, care, la rândul ei, l-a reclamat pe Schwartz, afirmând că bărbatul duce o viaţă îmbelşugată, cu vacanţe de 50.000 de dolari pe insula Bora Bora, având o datorie de 75.000 de dolari la un cazino din Bahamas şi impozite neplătite. 

Cazul Alanis Morissette nu este unic. Acum zece ani, fostul om de încredere al lui Leonard Cohen a fost găsit vinovat de furtul a 5 milioane de dolari din conturile cântăreţului, în împrejurări similare.

Cele mai citite

Interviu – Adrian Voican, vicepreședinte ANAT, soluții pentru atragerea turiștilor străini: ,,Să nu aibă barieră de viză, să aibă zboruri directe”

Adrian Voican, vicepreședinte ANAT, a declarat într-un interviu pentru R.L. că România ar putea să atragă mai mulți turiști străini prin faptul că ar...

Câte statui ale Ungariei a ridicat, din bani publici, Ilie Bolojan la Oradea

Baronul liberal de Oradea, Ilie Bolojan, în prezent președinte al Consiliului Județean Bihor, a ajuns mare vedetă națională când a demontat statuia lui...

Ambasadorul României în SUA s-a întâlnit cu Nadia Comăneci

Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, s-a întâlnit cu Nadia Comăneci, cea mai bună gimnastă din întreaga istorie a României. În anul 1989, Nadia a...
Ultima oră
Pe aceeași temă