20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCântăreaţa Adele s-a despărţit de iubitul ei

Cântăreaţa Adele s-a despărţit de iubitul ei

Cântăreaţa Adele s-a despărţit de iubitul ei, Simon Konecki, iar cei doi "abia s-au văzut de câteva ori în ultimele două luni", a dezvăluit un prieten din anturajul artistei britanice, informează Mediafax.

Potrivit aceleiaşi surse, Adele şi partenerul ei de viaţă, cu care are un fiu, Angelo, în vârstă de doi ani, nu mai locuiesc împreună.

Publicaţia The Sun On Sunday afirmă că Simon Konecki, în vârstă de 40 de ani, directorul unei fundaţii de caritate, s-a mutat în apartamentul său de burlac, iar cei doi parteneri de viaţă s-au întâlnit de foarte puţine ori în ultimele opt săptămâni.

"Nu este clar dacă s-au despărţit oficial, dar în mod cert ei nu mai locuiesc împreună. Simon s-a mutat înapoi în apartamentul său de burlac. Acest detaliu nu pare să fie benefic pentru relaţia lor", a dezvăluit o sursă.

"Adele îşi petrece timpul alături de mama ei Penny şi de prietenii ei din Londra, în timp ce Simon se află în Brighton, la o distanţă de aproape 100 de kilometri", a adăugat sursa.

Adele şi partenerul ei de viaţă nu au fost prezenţi la ceremonia de nuntă a cântăreţului Elton John, organizată săptămâna trecută.

Cântăreaţa britanică, în vârstă de 26 de ani, i-a trimis însă lui Elton John o scrisoare în care şi-a cerut iertare pentru absenţa ei şi a familiei sale de la acel eveniment.

Adele şi Simon Konecki au fost văzuţi pentru ultima oară împreună în public la Londra, în restaurantul Chiltern Firehouse. Potrivit tabloidului The Sun, cei doi s-ar fi certat în acea seară.

Artista britanică lucrează în prezent la un nou album, care ar putea să se intituleze "25", după modelul precedentelor materiale discografice ale sale, "19" şi "21", în funcţie de vârsta pe care o avea atunci când le-a înregistrat. Presa britanică spune că noul album al cântăreţei Adele va include multe piese pop şi va fi lansat în 2015.

După succesul fenomenal obţinut cu albumul "21", care a fost lansat în 2011, singura piesă nouă lansată de Adele a fost "Skyfall", tema muzicală a celui mai recent film din seria "James Bond".

După lansarea albumului "21", în 2011, Adele a făcut o pauză în carieră, pentru a se ocupa de creşterea băieţelului său, Angelo, pe care îl are cu partenerul ei de viaţă, omul de afaceri Simon Konecki.

Cele mai citite

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...
Ultima oră
Pe aceeași temă