18.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCântăreaţa Lily Allen, ameninţată cu moartea

Cântăreaţa Lily Allen, ameninţată cu moartea

Cântăreaţa britanică Lily Allen a fost ameninţată cu moartea de un bărbat care a susținut că face parte din gruparea teroristă Statul Islamic (SI), relatează Mediafax.

Cântăreaţa a făcut publice mesajele de amenințare pe contul ei de pe reţeaua de socializare Instagram. Între două insulte, bărbatul a ameninţat-o pe Lily Allen că o va răpi, o va viola şi o va decapita.

"Foarte bine, se pare că nu vrei să înţelegi, eu sunt un terorist din Statul Islamic. Profită de ceea ce ai acum, târfo! Îţi voi pirata conturile de pe internet, te voi răpi şi te voi viola. Apoi, te voi eviscera şi te voi decapita, târfă proastă!".

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a citi mesajele

În textul care însoţeşte fotografia de pe Instagram ce prezintă acele mesaje, Lily Allen spune că autorul ameninţărilor ar fi obţinut numărul ei personal de telefon "accesând ilegal contul de Twitter al cântăreţei Taylor Swift". Cântăreaţa americană a confirmat într-adevăr că unele dintre conturile ei de pe reţelele de socializare au fost piratate în luna ianuarie.

Într-unul dintre mesajele violente primite de Lily Allen – şi publicate de aceasta pe Instagram -, presupusul terorist afirmă faptul că are în continuare acces la contul de Twitter al cântăreţei Taylor Swift.

În vârstă de 29 de ani, Lily Allen a devenit cunoscută pe scena muzicală graţie primelor două albume de studio ale sale, foarte bine primite de public şi de criticii de specialitate – "Alright, Still", lansat în 2006, şi "It's Not Me, It's You", lansat în 2009. Lily Allen a lansat cel de-al treilea album din carieră, "Sheezus", pe 5 mai 2014.

Cele mai citite

Raiffeisen Bank încheie primele luni ale anului cu 390 milioane de lei profit

Raiffeisen Bank a raportat în T1 2024 un profit de aproape 390 milioane lei ca urmare a majorării cheltuielilor operaționale, creșterii costurilor cu personalul,...

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...
Ultima oră
Pe aceeași temă