24.8 C
București
joi, 6 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCântăreaţa Mel B, din fosta trupa Spice Girls, are nevoie de un...

Cântăreaţa Mel B, din fosta trupa Spice Girls, are nevoie de un transplant de cornee

Cântăreaţa Melanie Brown, membră a fostei trupe Spice Girls, are nevoie un transplant de cornee deoarece și-a pierdut vederea la nivelul ochiului stâng în urma unei operații greșite, informează Mediafax. 

Vedeta britanică a efectuat, în urmă cu 15 ani, o operație cu laser pentru a-şi corecta o deficienţă de vedere, însă operaţia a lăsat-o cu sechele grave la nivelul acelui ochi.

În noul număr al revistei Hello!, cântăreaţa, în vârstă de 39 de ani, a mărturisit că: "Nu pot să văd nimic cu ochiul stâng. Operaţia cu laser a mers prost, iar noua operaţie îmi va schimba complet viaţa", informează dailymail.co.uk.

În cadrul noii intervenţii chirurgicale, medicii îi vor transplanta în ochiul stâng o nouă cornee, prelevată de la un donator.

Şi alte celebrităţi, precum Cilla Black, Nicole Kidman şi Brad Pitt, au suportat acest tip de operaţii, care costă peste 1.500 de dolari.

În noul număr al revistei Hello!, Mel B. a pozat alături de soţul ei Stephen Belafonte şi fiica lor, Madison, născută în 2011. Cântăreaţa are alte două fiice, Phoenix Chi şi Angel Iris, ambele provenind din relaţii anterioare. Mel B este în prezent vedetă de televiziune.

Cele mai citite

Viktor Orban, premierul Ungariei, spune că “popoarele din bazinul carpatic” vor pace. În bazinul carpatic se află România, Ucraina și Slovacia

Premierul Ungariei, Viktor Orban, are un foarte interesant mesaj pe internet, în care pare că vorbește în numele "popoarelor din bazinul carpatic", în condițiile...

Marcel Boloș: Guvernul majorează cu 2,5 miliarde de lei bugetul Programului IMM PLUS 

Executivul a aprobat, la propunerea Ministerului Finanțelor, majorarea bugetului total al Programului IMM Plus, cu aproximativ 2,5 miliarde lei până la suma totală de...

Putin spune că Rusia nu urmăreește atacarea NATO

Preşedintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a dat asigurări că ţara sa nu are "ambiţii imperiale" şi nu intenţionează să atace NATO."Nu căutaţi ceea ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă