17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuA murit faimosul cântăreţ Joe Cocker

A murit faimosul cântăreţ Joe Cocker

Cântăreţul britanic Joe Cocker a murit, luni, la vârsta de 70 de ani, din cauza complicaţiilor generate de un cancer pulmonar. Decesul a fost confirmat de echipa de impresariat a artistului, informează Mediafax.

Cântăreţul britanic, al cărui nume oficial este John Robert Cocker, s-a născut în localitatea britanică Sheffield, dar înaintea vârstei de 30 de ani s-a mutat în Statele Unite. 

Joe Cocker avut o carieră de peste 40 de ani, materializaţi într-o discografie impresionantă, ce numără nu mai puţin de 22 de albume de studio şi alte patru – live.

A fost distins cu Premiul Grammy în anul 1983, pentru melodia "Up Where We Belong", interpretată în duet cu Jennifer Warnes.

După mai mult de patru decenii de muzică, Joe Cocker era unul dintre cei mai de succes şi populari artişti ai lumii. Multe dintre cele peste 20 de albume au primit premii, transformându-l pe artistul a cărei voce este inegalabilă într-o adevărată legendă a muzicii.

Cele mai citite

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete și a eliberat din funcție doi procurori

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 26 aprilie 2024, mai multe decrete. Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 3/2023 pentru modificarea...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Jack Grealish ar putea ajunge alături de Horațiu Moldovan! Atletico a pus ochii pe englez

În vârstă de 28 de ani, Jack Grealish își dorește să părăsească Manchester City la finalul acestui sezon. Cunoscut pentru talentul său în atac,...
Ultima oră
Pe aceeași temă